Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 28/10

0
581

“ Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.” Νίκος Καζαντζάκης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετω!!! Χρόνια μας πολλά και είθε η εθνική εορτή της μάχης κατά του φασισμού να είναι μια σπίθα που θα “ανάψει” τις ψυχές μας και θα “φωτίσει” τα μυαλά μας!!! Ο φασισμός, φίλοι μου, δεν ειναι ιδεολογία …είναι νοοτροπία!!! Ειναι ψυχοπαθολογία που δεν έχει ιδεολογική τοποθέτηση…. Το να είσαι για παραδειγμα ομοφυλόφιλος ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Το να προσπαθείς ομως να περάσεις τις “θέσεις” σου στα σχολεία ειναι φασισμός!!! Φασισμός είναι να μην παρελάσει κανείς 28/10 (*λόγω covid) αλλά οι Πακιστανοί να κάνουν πορεία προς την πρεσβεία της Ινδίας!!! Επίσης φασισμός είναι να είσαι δικαστής και να “εξαγοράζεις” την εξέλιξη σου με “άνομα-νομοθετήματα και αποφάσεις”…..Η Βία πρεπει να καταδικάζεται άπο οπου και αν προερχεται και προς οπου και αν κατευθύνεται!!!! Όπως πρεπει να καταδικάζεται και η πουλημένη δικαιοσύνη αλλά και η μειοδοτική εθνική συνείδηση….

Ελά ρε αρρωστια!!!!!

O Σωτηρης Τσίοδρας ξαναχτύπησε!!!Ο κ. Τσιόδρας είπε ότι είναι αδύνατο να ελεγχθεί η διασπορά του ιού, αλλά τόνισε ότι δεν χάνουμε την ελπίδα μας και εξακολουθούμε να παλεύουμε με τα μέτρα που μας διευκολύνουν να συνεχίσουμε τη ζωή μας, έστω και με δύσκολο τρόπο, προσπαθώντας να αποφύγουμε οριζόντια μέτρα και ένα γενικό lockdown που έχει ευρύτερες συνέπειες.

Η Τουρκία δεν βάζει μυαλό και δεν σεβεται τίποτα!!! Το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, τουρκικό υποβρύχιο Type 209/1400 το οποίο ενέδρευε με άγνωστους σκοπούς στην περιοχή βόρεια-βορειοδυτικά της Ρόδου, εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων, εγκλωβίστηκε από την ελληνική φρεγάτα F464 «Κανάρης», τύπου “S” και το οργανικό ελικόπτερό της AB-212 ASW σε παραμέτρους βολής τορπιλών Mk46! Δείτε τι είχα γράψει στην Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου 2020: Στο 02:00 (*δυο λεπτα) του βιντεο αναφερω πως από 17/10 εως 23/10 χρειαζεται προσοχη η περιοχή του Καστελορίζου. Στην Πανσέληνο της 31/10(** αναρτημένη από 23/10/2020) αναφέρω τις περιοχες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΙΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΡΟΔΟΣ !!! Εκ των προαναφερομένων προκύπτει πως η URANIAN Astrocartography …τα “σπάει”….

High score o Covid στην χωρα μας με το ρεκορ των 1259 κρουσμάτων!!! Ας θυμηθούμε τι είχαμε γραψει λοιπόν. To πρώτο άρθρο ειχε τίτλο: CORONAVIRUS: Σύγχρονο βιολογικό όπλο για το συλλογικό ασυνείδητο και αναφερω πως “Η συγκεκριμμένη ασθενεια θα αρχίζει να “υποχωρεί” με τα τις 13/5 και θα τονωσει προσωρινα την παγκόσμια οικονομία…..αφου θα εφαρμοστει ο Saturn να συναντησει τον Zeus που μιλά για την παύση μιας εξέλιξης “. Το αρθρο ηταν αναρτημένο απο 11/3/2020. Εν συνεχεια στις11/8/2020 εχω βίντεο με τιτλο: Η πιθανότητα ενός νέου lockdownαναφερω για τοπικά lockdown που θα γενικευθουν!!!!!! Στις 16/8/2020 σε νεο αρθρο με τίτλο “ Αστρολογικές ενδείξεις και πρόβλεψη περί covid 19” γραφω αυτολεξεί: “ Αντίθετα από τέλη Σεπτεμβρίου 2020και ιδιαίτερα από 23/10 τα πράγματα ζορίζουν…. Αυτό που φοβάμαι είναι πως τελικά αντί να αναχαιτίσουμε τον Covid θα βρεθούμεαντιμέτωποι με εναν νέο covid ή άλλη παρεμφερή ασθένεια με μεγαλύτερα ποσοστα θνησιμότητας. Βλέπετε η ένδειξηπου δίνει η εξίσωση AP/VU=NE μας δίνει ερμηνεία (**σε παγκόσμιο επίπεδο):Πληθωρισμός και καταστροφή της ευημερίας.Μεγάλη επιδείνωση.Δωροδοκία. Πανούκλα, μόλυνση “

H ημέρα θέλει προσοχή μα και τσαγανό. Ο ΗΛΙΟΣ ισουται με τον Βόρειο Δεσμό (**αυτόπτης μάρτυρας ενός σημαντικού γεγονότος. Το κάρμα με έναν άνθρωπο. Επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας. Το προσωπικό μας κάρμα. Σημαντικές προσωπικές επαφές. Το εγώ σε σχέση με το κάρμα αλλά και τις “ενώσεις-ομάδες” ψυχών που έχω έρθει στην παρούσα ενσάρκωση. ) Ημέρες της μεγάλης απειλής. Το σώμα εκτίθεται ξαφνικά σε βίαιες πράξεις. Σοβαρός κίνδυνος στο σώμα. Το άτομο που χειρίζεται τις μεγάλες ενέργειες. Ένα ατομο που θα ερευνηθεί, θα εξεταστεί, θα ελεγχθεί ή θα επανελεγχθεί. Κάποιος που είναι απερίσκεπτος. Ένωση κάποιων ανθρώπων για μια από κοινού αντιμετώπιση μιας κατάστασης. O ΑΡΗΣ ισουται με τον ADMETOS (* άξονας της εξειδίκευσης, του τρόμου και της καταστολής. Η Κατοχή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Εργασία μόνος. Καταπιεσμένος θυμός. Καταπιεσμένη σεξουαλικότητα. Μοναχογιός. Ακινησία. Αυτοαπασχόληση. Γεωργική εργασία. Τρομοκρατία. Δολιοφθορέας. Ματαίωση. Το κρύο αίμα. )Αυταρχική δράση που επιβάλλεται σιωπηλά. Πυρκαγιά. Άριστοι σκοπευτές. Πολεμικές μηχανές. Θωρακισμένα σκάφη, δεξαμενές. Εταιρείες που κατασκευάζουν ή εισάγουν όπλα, άρματα μάχης, θωρακισμένα οχήματα. Η ΕΛ.ΒΟ, η ΕΑΒ, η ΠΥΡΚΑΛ κλπ.

WE DONT NEED A CURE