About Karl

KARL HEINZ OTTINGER

Ποιος είναι ο Karl-Heinz Ottinger

O Karl-Heinz είναι ο πρώτος αστρολόγος της Ελλάδας που έχει ξεχωρίσει για τις μοναδικές προβλέψεις του τόσο στην πολιτική και την οικονομία όσο και σε εξελίξεις και γεγονότα που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η εκτίμηση προς το πρόσωπο του τόσο από τον κόσμο όσο και τους συναδέλφους του έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι δεν κάνει απλά αστρολογικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη μιας κατάστασης αφού εμφανισθεί αντίθετα κάνει προβλέψεις για το τι έρχεται πριν καν υπάρχει η παραμικρή “οσμή”  ή σημάδι για το τι ακολουθεί.

Αυτή η ξεχωριστή αστρολογική του ικανότητα οφείλεται στην χρήση της Uranian Astrology, μιας γερμανικής αστρολογικής τεχνικής που διακρίνεται τόσο για την προβλεπτικότητα όσο και την ακρίβεια της. Στην Uranian Astrology δεν υπάρχουν ήξεις – αφίξεις για αυτό και οι προβλέψεις του  Karl-Heinz ξεχωρίζουν για την σαφήνεια και την λεπτομέρεια τους.

Ως ο μοναδικός αστρολόγος στην Ελλάδα που κάνει χρήση της Uranian Astrology ο Karl-Heinz Ottinger  έχει στο παλμαρέ του μια σειρά από πολλές επιτυχημένες αστρολογικές επιτυχίες και έχει την πρωτοκαθεδρία στον ελληνικό χώρο να κάνει πρώτος μοναδικές και αξιόπιστες προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Karl Heinz Ottinger δεν είναι ούτε μία ούτε δύο
 • Έχει προβλέψει την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία (*από το 2012), ήταν ο μόνος που είπε ξεκάθαρα ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα νικήσει τις εκλογές του 2012, έδωσε με ακρίβεια τα εκλογικά αποτελέσματα 2012 -2015. Προέβλεψε πρώτος ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου 2014 ότι θα γίνει διπλή εκλογική διαδικασία για το έτος 2015 υποδεικνύοντας τον μήνα Σεπτέμβριο ως το μήνα της δεύτερης εκλογικής διαδικασίας.

Δεν ξεχωρίσει μόνο για τις αξιοπιστές προβλέψεις του στην πολιτική… είναι ακόμα ο μοναδικός που προέβλεψε:
• Τα capital control
• Το κλείσιμο των συνόρων
• Την αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη από την κυβέρνηση αλλά και την δημιουργία πολιτικού φορέα από τον πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας.
• Το οικονομικό κραχ μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 έως Ιανουάριο 2016

Την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ και την “εμπλοκή” της Ρωσίας σε αυτές ( απο Δεκέμβριο 2015)

Από τις προβλέψεις του 2019 προέβλεψε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:

  • Την παραίτηση της Πρωθυπουργου Τερέζα Μεη.
  • Την καθυστερηση του BREXIT
  • Την προσφυγή στις κάλπες της Ιταλίας
  • Την παραίτηση Matteo Salvini
  • Τον σχηματισμό μιας “ευρωπαικής” κυβερνησης
  • Την διαφορα 7%+ στις εκλογες της 26ης Μαιου 2019
  • Το “ψαλίδισμα” της διαφοράς μεταξυ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες της 7ης Ιουλίου 2019

Συνεργάστηκε από το 2010 έως το 2016 με τον κορυφαίο αστρολογικό ιστότοπο στην Ελλάδα το astrology.gr και από το 2016 συνεργάζεται με το διαδικτυακό ραδιόφωνο regium-web-radio όπου μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή του ενημερώνει τον κόσμο για τις μελλοντικές εξελίξεις που έρχονται.

Η αστρολογική του στέγη είναι το astrolabor.blogspot.com. και μπορείτε να τον ακούσετε διαδικτυακά κάθε Παρασκευή στις   22:00 στην εκπομπή Uranian Leaks πάντα μέσα από το regium-Web-radio αλλά και κάθε Δευτέρα στις 08:00 το πρωι στην εκπομπή Karl flash- START WEEK που θα προβλέπει τι θα συμβεί μέρα -μερα στην Ελλάδα και οχι μονο

Επικοινωνία : karl@uranian-news.com