Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 17/10

0
786

“Οι Αμερικανοί πάντα θα κάνουν το σωστό, αφού εξαντλήσουν κάθε άλλη δυνατότητα “ Τσόρτσιλ

Φίλοι και φίλες σαι χαιρετώ. Σαββάτο πλέον και πραγματικά σε αυτή την χώρα δεν ξέρει κανείς εάν πρέπει να κλαίει ή να γελά για τα “χάλια” μας!!! Όποιος και να είσαι, ότι και να κουβαλάς μέσα φτάνεις σε ένα μονοπάτι που πρέπει να δεις τι μονοπάτι θ’ ακολουθήσεις. Όσο και αν είσαι αδύναμος πρέπει να κάνεις την υπέρβαση ….Ίσως η αντίδραση να αναγκάσει τους “άλλους” να σε δουν με σεβασμό….

ΚΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΤΟ “ΠΛΑΤΑΝΙ”?

Στην περίπτωση μας η φράση “κόκκινη γραμμή” ειναι μάλλον ανέκδοτο και μάλιστα “κρύο”. Ο Τουρκος βγάζει πλοια , την έχει “ακούσει” πως “ειδε” τα υποβρύχια μας (* μάλλον εννοεί τα περίφημα υποβρύχια κουταλιού με γευση μαστίχα) και τα πλοία του έφτασαν στην Άνδρο λες και πηγαίναν στου Κόση για “παΐδάκια” ….. Και αυτός ο “τσάκαλος” της πολιτικής (*ειναι από τις στιγμές που εαν εισαι πατέρας λες απο μέσα σου: Δεν τραβιομουν ο μ@λάκας) πήγε και ζητησε στην Γερμανία ….”εμπάργκο όπλων”…. Εδω οι Γερμανοι κανουν “κρα” να σπρωξουν εξοπλισμους γιατι οικονομικά παραπαίουν και ο δικός μας εχει ειναι τόσο “τραγικός” που άνετα παιζει….Επίδαυρο!!!!

Μέσα σε ολα αυτά οι μεγάλες “ιστοσελίδες” γραφουν για το οτι ο Κασιδιάρης και οι λοιποί ζητουν αναστολή εκτέλεσης της ποινης των. Εντάξει δεν εχουνε ολοι “κοννέ” με τον Εισαγγελεα να δινει “ακυρο” στο αυτόφορο!!!!! Εντάξει τωρα θα ετοιμάσει και ο ΚΟΥΛΗΣ-ΜΩΥΣΗΣ το δευτερο “πακετο” μενουμε ταμπουρωμένοι και “γινατε”….. Για τον πρωην Βουλευτή που “εσπρωχνε” παιδάκια και την μεθόδευση για “παραγραφη”….τίποτα γαργαρα με HEXALEN…..

Στο Παρίσι, ενας καθηγητης του κολεγίου Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ έδειξε κάτι σκίτσα του Μωαμεθ…..Ο πατέρας ενος “επενδυτή” τον αποκεφάλισε με ένα “Αλλάχ Ουεκμπαρ”… Εαν εισαστε καθηγητης σε σχολείο …οχι σκιτσα με Μωαμεθ….Βάλτε καμια φωτο της Mia Khalifa να γουτάρουμε!!!!

Η Τουρκία “ενεργοποιησε” τους S-400 (*ενταξει ειναι S-400 Triumph οσο το Zastava ενός γειτονα που ειχε βάλει αεροτομή και αυτοκόλλητο TURBO) με ΕΡΜΗ και Άρη ανάδρομο… Βρε παιδιά τι συμβαίνει με εσας….Τόσο μ@λάκες εισαστε? Ασε που τελικά οι πληροφορίες λένε πως τόσο οι Βρετανοι οσο και οι Ισραηλινοι….εχουν βρεί αντίμετρα!!!

Ο Σουλτάνος στέλνει στο υπογάστριο της Ρωσίας τζιχαντιστες ενω εκανε την εξης δηλωση:«δεν έχουμε και δεν θα αναγνωρίσουμε την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας» προσθέτοντας ότι οι Τάταροι της Κριμαίας είναι ένα σημαντικό στοιχείο των ιστορικών και ανθρωπιστικών δεσμών μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας». Ταγίπ….το τσάι τι γευση το θέλεις;;;;

Οι παρενεργειες του τσαγιού

Μην χασετε ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10 στις 21:00 ο Γιωργος Βαφειάδης μεσα απο την εκπομπή” ΑΝΑΝΤΑ-Οταν η ψυχη θεραπευει το σωμα” θα μιλήσει για το πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη!!!!!

Marauder-The Greek Revolution Begins