Εισαγωγή στην Uranian Astrology και στα περί κρυπτονομισμάτων

0
1696

 

 

«Bitcoin actually has the balance and incentives center, and that is why it is starting to take off» Julian Assange

 

Τα κρυπτονομίσματα είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, το διαβατήριο μετάβασης στην απόλυτη ψηφιακή εποχή. Σταδιακά ,βλέπετε, η ανθρωπότητα μεταβαίνει σε μια κοινωνία «αχρήματη». Οι πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές κάρτες ή ακόμα και μέσω smartphones application εκεί οδηγούν.

Τα κρυπτονομίσματα θα αναγκάσουν να αλλάξουν οι γεωπολιτικές ισορροπίες και μάλιστα θα βοηθήσουν στην ραγδαία αποδυνάμωση του δολαρίου και όχι μόνο. Οι «κότες που κάνουν τα χρυσά αυγά» είναι ασφαλώς το Bitcoin, Ethereum, Ripple αλλά εάν ψάξει κανείς στον «ωκεανό» των κρυπτονομισμάτων μπορεί να βρει πολλά αρκετά φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτικές.

Όπως στην ζωή έτσι και στα κρυπτονομίσματα υπάρχει ένας πόλεμος του στυλ «ο θάνατος σου η ζωή μου». Η αγωγή της SEC (**Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ) κατά τις Ripple έλαβε χώρα στις 21/12 (**ασφαλώς αργότερα από την αστρολογική αλλαγή του έτους που στην Ουάσιγκτον ήταν στις 5 το πρωί) και ασφαλώς είναι εκ του πονηρού μιας και η Ripple έπρεπε με βάση το σκεπτικό της μήνυσης  βρίσκεται ο ισχυρισμός ότι το XRP πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αξιόγραφο, όπως μία μετοχή εταιρείας, παρά ως νόμισμα. Εδώ είναι και το «ζουμί» της υπόθεσης. Η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς προσπαθεί να δημιουργήσει «νομολογία» προκειμένου εκεί να υπαχθούν όλα τα crypto coins και έτσι δια μέσω αυτής να εχει τον απόλυτο έλεγχο και «εικόνα». Φανταστείτε πως νοιώθουν οι Αρχές να μην μπορούν να σε ελέγξουν. Από την άλλη πολλές λεγόμενες black ops και «περιεργες δοσοληψιες» δεν γινονται μεσω εθνικών νομισμάτων αλλά μεσω κρυπτονομισμάτων όχι όμως της πρωτης γραμμης… Υπάρχουν κανα δυο χαρτες (Dash, Monero) που μυριζουν «διαπλοκή» με τετοιου ειδους θεματα. 

 

       XRP-2021

To 2021 βρηκε το XRP με μια αγωγή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (*SEC) … Αυτό το βλέπουμε από SA/KR: Ο άξονας του εκτοπισμού και της εξορίας. Προβλήματα και μέτρα που επιβάλουν οι Αρχές.  Οι απώλειες που σχετίζονται οι Αρχές, οι Ένοπλες δυνάμεις. Η εξορία. Η απώλεια ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους. Αγωνία. Άτομα που διετέλεσαν Πρόεδροι στο παρελθόν. Παραίτηση. Απώλειες μέσα από νομικές διαδικασίες. Βλάβες σε ανελκυστήρες. Πτώση από ύψος.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορουσαμε να εχουμε μια αλλαγη στην μετοχικη συνθεση ή στο Δ.Σ αλλα ας μην ξεχναμε πως εχει και SO/AP=KR που μιλά για μεγάλη επιτυχία ενω παράλληλα εχει CU/KR: Ο επικεφαλής στην οικογένεια. Μια καλλιτεχνική ένωση ή συμβόλαιο. Μια επώνυμη μάρκα, μια φίρμα. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ενώσεις κρατών (** τύπου Ε.Ε, ΝΑΤΟ,). Συνεργασία μεταξύ αρχηγών- ηγετών. Μια συνάντηση καθηγητών. Το κοινωνικό κράτος. Μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο.

 

 

Υπάρχουν ευκαιρίες όπως το enjin ενώ θα  κάνω και μια ανάλυση για το PAX gold….. Προσέχουμε , γιατι είναι σίγουρο πως θα επιχειρήσουν να αντιγράψουν, ΑΡΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΚΡΟΝΟ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (* μεχρι εδώ τα υπολοιπα πρεπει να εισαι μυημένος στην Uranian και ιδιαιτερα στα χρηματο-οικονομικά και στα cryptocoins).  

Αληθεια όμως ο υποφαινόμενος ξερει από τετοιου ειδους προβλέψεις:

 

Αρθρο 1ο: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

 

Άρθρο 2ο: JU/AD=NE: «Το ευαίσθητο σημείο που καίει την Ευρώπη»

 

Άρθρο 3ο: μια Uranian ματιά στο μέλλον

 

Εκπομπή «Η άλλη πλευρά»  (*δυο εκπομπές) που ειπαμε για την ραγδαια ανοδο του Ripple και του Bitcoin…. Το Bitcoin ηταν στα 9.600 δολαρια και εφτασε μεχρι και τα 28.000$

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η αρθρογραφία αποτελεί προιον ενημέρωσης του κοινού και δεν  προτρέπει τον αναγνωστη να τζογάρει. Η ιστοσελίδα και ο αρθρογραφός δεν φερει ευθυνη για πιθανόν αρνητικές μεταβολές στην περιουσία.