«Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;» Άγιος Αυγουστίνος

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-news σας χαιρετώ. Η φράση αυτή του Αγίου Αυγουστίνου είναι ουσιαστικά το νομικό σύστημα (*και το πολιτικό) της Ελλάδος. Σε μια χώρα , και καλά δικαίου, πολεμάμε μια νομική απρέπεια του ΠΑΟΚ ουσιαστικά με …αποδοχή…. Τι εννοώ. Ενώ ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως απαγορευεται η πολύ-ιδιοκτησία ο Σαββίδης βρίσκεται με δόλιο τρόπο να έχει αγοράσει την Ξάνθη. Και η κυβέρνηση, με τους νομικούς της «φωστήρες» βρήκε την λύση… Ο ΠΑΟΚ με -5 βαθμούς και η Ξάνθη με -10. Και εκεί σου έρχεται να αρχίζεις να κακαρίζεις σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη». Δηλαδή να συνεχιστεί και με την «αναγνώριση» του Κράτους το αδίκημα της πολύ-ιδιοκτησίας. Και μάλιστα με -5 βαθμους ο αυτουργός και ιθυνων νους!!! Βέβαια τον Νόμο τον υπέγραψε η Μενδώνη που αμφιβάλλω εάν γνωρίζει εάν το ποδοσφαιρο παιζεται με …ζάρια!!! Από την άλλη ο Μητσοτάκης κατάφερε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Να στρέψει εναντίον του ολόκληρη την Ελλάδα. Και να εισαι τωρα, καλέ μου αναγνώστη, βουλευτης της ΝΔ στον Πειραιά και να ψηφίσεις την παραμονή του ΠΑΟΚ στην SuperLeague!!!! Θα ξαναβγείς βουλευτής όταν θα ανακυρηξει ΑΟΖ το Θιβέτ με την Λεωφόρο Συγγρού ….. Οι του Ολυμπιακού σου λένε υπέκυψες…δεν ξαναβγαίνεις κυβέρνηση, οι του ΠΑΟΚ λένε μας έκοψες βαθμούς για να πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα και οι «λοιποί» το «υπόλοιπο» ερμηνευει κατά το δοκούν!!!! Για την μόνη που στεναχωριέμαι είναι …για την Νόνη Δούνια!!!! Από την άλλη ο Σαββίδης ο άλλος Τζορντάνο Μπρουνο τους λέει στα ισια: «Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ.»!!!

ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ-

Ανεβαίνει… επίπεδο η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Η νεαρή Σουηδέζα ακτιβίστρια καταχωρεί με εμπορικά σήματα το όνομά της και το περιβαλλοντικό της κίνημα. Το κοριτσάκι είναι πλέον «μεγάλη περσόνα» όμως σαφέστατα φαίνεται πως «εχει κλωτσήσει βόλτες η…βιδα»…..

Μεγάλες αλήθειες για την δίαιτα απο τον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

O Αδωνης ζητα να επαναδραστηριοποιήθουν οι γαλλικές τράπεζες… Ελάτε στο κάτω κατω εμεις σας γλύτωσαμε το 2010.

Σε λίγες μέρες βγαίνει στον αέρα το νέο σαιτ  της Uranian Astrology αλλά πλέον θα είναι αποκλειστικά και μόνο στην Αγγλική γλώσσα και αποσκοπει να γινει ένα global meeting point!!! Αυτό σημαίνει πρακτικά πως το περισσότερο βαρος θα δοθεί προς εκεινη την κατευθυνση. Ο παρον ιστότοπος θα εξακολουθησει να υφισταται

Μικρές νοθείες σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου!!!