Αστρολογική επιβεβαιωση: Σκοτωθηκε Ιρανος αξιωματουχος εν κινήσει….

0
206

Τι είχα πει στο LIVE του 2024 για το Ιραν από Νοέμβριο 2023: 

Το κείμενο της πρόβλεψης: Ο Annual ASC ισούται με Admetos και αυτό βγάζει κάποια σχετικά ζόρια αν λάβει κανείς υπόψη του πως εμπλέκετε και ο άξονας SO/KR που μιλά για «τέλος μιας κυβέρνησης ή το τέλος μιας ανεξάρτητης ζωής. Παραίτηση ενός κυβερνήτη.». Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον άξονα UR/ZE που μιλά για ενδοτισμό αλλά απώλειες μέσω εκρήξεων εξ αποστάσεως. Παρά το ότι θα είναι αμετακίνητο στις θέσεις του θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αναστολή ή παρεμπόδιση δραστηριοτήτων. Παρόλα αυτά θα είναι ο «εμπνευστής» του αγώνα των απανταχού Μουσουλμάνων άλλα θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση από τρίτους. Η συνεργασία μετά το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα είναι μια λέξη άγνωστη. Annual KN δείχνει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να “περάσει” η προπαγάνδα και θα έχει ιδεολογική αντιπαράθεση ακόμα και με “ομόθρησκες” χώρες. Γενικά με τον λαό παρά το οτι θα του υπόσχεται καλύτερες μέρες τελικά ναι θα υπάρχει μια βελτίωση του βιοτικού επιπέδου αλλά σε πολύ τριτοκοσμικό επίπεδο και αυτό δεν είναι μια αξιοζήλευτη κατάσταση. Annual MERCURY & Annual ZEUS υποδεικνύουν λόγω της “συμμετοχής” του MA/HA για σκέψεις δολοφονίας, αλλά και προσπάθεια να ενεργοποιήσει μεσω της θρησκείας “πυρήνες” που θα κάνει κακό στους ‘άλλους’ τους άπιστους. Άτομο που είναι πολύ ψηλά στην πολιτική, στρατιωτική ή παραστρατιωτική ιεραρχία θα έχει ατύχημα ειτε εν κινήσει με αυτοκίνητο είτε με πυροβόλο όπλο το οποίο πρέπει να είναι απο μια “επιχείρηση” τύπου η “ σφεντόνα του Δαυίδ”.  

 

Η επιβεβαιωση: The Israel Defense Force has announced that Ismail Yosef Baz, the Field Commander of Hezbollah’s Coastal Sector has been Eliminated in an Airstrike earlier today on his Car within the Town of Ain Baal in Southern Lebanon; Baz’s Rank in Hezbollah is believed to have been Equivalent to a Brigadier General, with him involved in the Planning and Execution of Rocket Attacks on Israel.

Η μετάφραση: Η Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη ανακοίνωσε ότι ο Ismail Yosef Baz, ο διοικητής του παράκτιου τομέα της Χεζμπολάχ, εξουδετερώθηκε σε αεροπορική επιδρομή νωρίτερα σήμερα στο αυτοκίνητό του εντός της πόλης Ain Baal στο Νότιο Λίβανο.Ο βαθμός του Baz στη Χεζμπολάχ πιστεύεται ότι ισοδυναμούσε με ταξίαρχο, με τον ίδιο να εμπλέκεται στο σχεδιασμό και την εκτέλεση πυραυλικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ.