Νέα μέτρα για τον “ιό” από τον “υιό”

0
623

 

Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ. Η κυβέρνηση σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα για τον covid αν και οι “διαρροές” στις ιστοσελίδες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για ηρεμία και αισιοδοξία. Μια ρουμάνα , κάτοικος Αμερικής, που επέζησε από το Ολοκαύτωμα δήλωσε πως ότι οι απαγορεύσεις που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό έχουν ως μακροπρόθεσμη στόχευση τον έλεγχο ολόκληρων χωρών, όπως αυτές που εφάρμοσαν οι ναζί. Ότι ακριβώς σας είχα τονίσει. Ήδη η παρουσία του Hades σε επαφή με την Μηδενική Κριού δίνει την εικόνα ενός δυστοπικού περιβάλλοντος. O transit Ποσειδώνας είναι σε επαφή με τον KR/AP και αυτό φέρνει, στην χώρα μας, μια άνευ προηγουμένη οικονομική αβεβαιότητα.

Επιπρόσθετα ο Admetos, από διέλευση, ισούται με το MO/HA της Ελλάδας και αυτό σηματοδοτεί ανθρώπους που πεθαίνουν από την πείνα. Κατά συνέπεια και κατ’ επέκταση η χώρα μπαίνει σε μια φάση τεράστιας οικονομικής ύφεσης!!!! O VULCANUS είναι στον ΔΙΑ αλλά είναι και στο άξονα KN/HA και αυτό ερμηνεύεται ως “Επικίνδυνη συμμορία εγκληματιών. Μπλεξίματα και μάλιστα άσχημα.”

Από την άλλη ο διελαύνων HADES ισούται με τον KRONOS και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια “εγκλήματα” της κυβέρνησης και προβλήματα με τους εργαζομένους στο χώρο της υγείας. Δυστυχώς όμως όσοι κάνατε το εμβόλιο για να “πάρετε την ζωή σας πίσω” μάλλον θα αισθανθείτε σύντομα προδομένοι.

Μόλις ανακοινωθούν τα μέτρα θα αναρτήσω βίντεο στο Uranian Astrology TV στο Youtube

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μέσα στον μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ θα κάνω μια διαδικτυακή ενημέρωση, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, για το τι έρχεται. Θα είναι η τελευταία ενημέρωση τέτοιου είδους μιας και ασχολούμαι αποκλειστικά, σχεδόν, με άλλο αντικείμενο πάνω στην Uranian ….

12ος πίθηκος…ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην ελληνική rap & low bap σκηνη ( μαζι με τον B.D. Foxmoor των active member)