21/12/2020 ώρα 10:02:13 GMT – Η αρχή μιας νέας εποχής

0
2196

The New World Order run by the United Nations ain’t gonna happen. Because they’ve shown their hand, and at least some corner of Congress and the American people are awake to it: they’ve blown it allMichael Moriarty

To 2021 φθάνει και μάλιστα με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς. Το σύμπαν έχει μια δική του ιδιαίτερη σοφία και εμείς πιστεύουμε πως ελέγχουμε τα πράγματα αλλά τελικά μάλλον είμαστε υπάκουοι στις βουλές του Σύμπαντος.

Αυτοί που είναι “μεγάλοι” έγιναν μεγάλοι και “παραμένουν ή παρέμειναν” μεγάλοι επειδή τους το ΕΠΕΤΡΕΨΕ το σύμπαν. Πολλοί κομπάζουν και λένε οι “Rothchildπροκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους …. Πως μπορεί να εξηγήσει κανείς την απότομη, ραγδαία και άνευ προηγουμένου , αλλά και κόντρα σε λογική και στατιστική, αύξηση της γεννήσεως αγοριών από τα τέλη της δεκαετίας του 1910;;;

Ο αρχαίος ελληνικός κόσμος, δια μέσω της ελληνικής μυθολογίας και γραμματείας, τα είχε πει όλα. Αρκεί να ξέρεις να τα δεις και να θέλεις να τα διαβάσεις. Για να καταλάβεις τι “παίζει” πάμε να το “πιάσουμε”από την αρχή.

Στην αρχαία Ελλάδα είχαν κατέβει τιτάνες της νόησης και αυτό δείχνει πως τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο ήταν “πολύ μπροστά” τα άτομα. Ο Δίας ήταν ως γνωστόν ο “πατέρας των Θεών”…. Ήταν λίγο “ατακτούλης” και από όπου περνούσε …”έσπερνε” παιδιά!!! Έτσι μερικά εξ αυτών ήταν ο Μίνωας, ο Σαρπηδόνας και ο Ραδάμανθυς.. Ο Ραδάμανθυς πήγε δικαστής στον Κάτω Κόσμο (*Πλούτωνας για τους θιασώτες της Κλασικής- Hades για τους Uranian τύπους). Ο Μίνωας στο θρήσκευμα, τιμούσε τον πατερα του, τον Θεό Δία. Ο Μίνωας ηταν Μίνωας έπαιρνε τους νόμους από τον ίδιο τον Δία κάθε εννιά χρόνια σε σπηλιά της Δίκτης, στο περίφημο Δικταίον Άντρον.

Στην Ελλάδα, και αξίζει να το αναφέρουμε, υπήρχαν δυο τάσεις. Οι πιστοί στον Δία και οι νοσταλγοί του Κρόνου. Οι Κρήτες υπό τον Μίνωα ήταν του παραδοσιακού 12θεου και λάτρευαν τον Δία. Ο Σαρπηδόνας αφου απέτυχε να πάρει την βασιλεία εκδιωχνεται απο την Κρήτη με εντολή του Μίνωα , ως εκπεσόντα άγγελο, και πάει στην περιοχή της σημερινής Μέσης Ανατολής και ιδρυει τα Σόλυμα …την γνωστή μας Ιερουσαλήμ.

BACK TO THE FUTURE: Η συνάντηση αυτών των δυο πλανητών (Δια & Κρόνου αντίστοιχα) πραγματοποιείται στις 21/12/2020 επάνω σε αυτό που λέμε”αλλαγή του έτους” (*στην Uranian χρησιμοποιούμε την είσοδο του Ηλίου στην μηδενική του Αιγόκερω) και η σύνοδος αυτή θα λάβει χωρα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Αν πάρουμε το γεγονός πότε είχαμε ξανά σύνοδο ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ στον Υδροχόο θα πρέπει να πάμε πίσω στο 1226 μ.χ , στις 31/12/1285, στις 24/3/1345, στις 16/1/1405 και μας έδωσαν ως ιστορικά γεγονότα:

Αρχίζει η Βασιλεία του Λουδοβίκου Θ’ (*LUIS IX the Saint). Ήταν ο Βασιλιάς που πολέμησε της αιρέσεις και έδωσε μάχες (*και σταυροφορία) για τους Άγιους Τόπους. Να τονιστεί πως και οι δυο σταυροφορίες που έκανε (1248 & 1270) ήταν αποτυχημένες και η Αθήνα (*για παράδειγμα) έγινε δουκάτο.

To 1285 στην πόλη Lübeck της Γερμανίας έχουμε την πρώτη καταγραφή διολίσθησης των τοπικών (*κρατικών) εσόδων. Είναι η πρώτη περίπτωση έκδοσηςδημόσιου χρέους στη Γερμανία και επιβεβαιώνει μια τάση ενοποίησης του τοπικού δημόσιου χρέους στη βορειοδυτική Ευρώπη.

Το έτος 1285 ο Βασιλιάς Εδουάρδος εκδίδει το διάταγμα Circumspecte Agatis και ορίζει τις δικαιοδοσίες της εκκλησίας και του κράτους στην Αγγλία, περιορίζοντας έτσι τις δικαστικές εξουσίες της εκκλησίας σε εκκλησιαστικές υποθέσεις μόνο.

Το 1345 οι Τούρκοι επιτίθενται στην Σμύρνη, Στις 24/3 του ίδιου έτους ο Guy de Chauliac παρατηρεί στον ουρανό την σύνοδο Αρη, Δια & Κρόνου στο ζωδιο του Υδροχόου με την έκλειψη να λαμβάνει χώρα την ιδια μέρα και ο ίδιος θεωρεί πως συνέβαλε για την έλευση της θανατηφόρας πανδημίας της Βουβωνικής πανώλης.

Το 1405 γεννιέται ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ΙΑ’ (*Δραγατσης- Παλαιολόγος)

 

Όμως σύνοδο στη μηδενική των σταθερών είχαμε το 1305 όπου συνεπεφτε και με την αλλαγή του έτους (*πλησίον της 21/12) έχουμε επαναστάσεις ιδιαίτερα στην περιοχή του Ηνωμένου βασιλείου. Ο William Wallace συλλαμβάνεται εκτελείται στο Λονδίνο για εσχάτη προδοσία. Ο Ροβέρτος Μπρους δολοφονεί στο Νταμφρίς τον Ιωάννη Κόμυν πυροδοτώντας την επανάσταση της Σκωτίας για την ανεξαρτησία της.

2021: Ένα έτος της άτις & της τίσις

Το 2020 όπως είχα γράψει από τον Σεπτέμβριο του 2019 σε άρθρο μου με τίτλο : “2020: ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ” είχα αναφέρει τις δυσκολίες της χρονιάς. Και μάλιστα επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι “εκραξαν” την αστρολογία για την μη πρόβλεψη του covid τους απέστειλα την πρόβλεψη για το 2020 που έλεγα για χρηματιστηριακά κραχ εξαιτίας ασθένειας.

Αλήθεια όμως τι φέρνει το 2021 για την ανθρωπότητα;;; Είναι ένα ερώτημα ιδιαίτερα κρίσιμο αφού στην κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει μόνο ένας “απομηχανής Θεός” θα μπορούσε να περισώσει την κατάσταση.

Η Αμερική βρίσκεται σε μια κατάσταση εκτεταμένου κοινωνικού χάους, η Ευρώπη σε μια τεράστια οικονομική ύφεση που θα ξεσπάσουν προβλήματα εξαιτίας των κοινωνικών ανισοτήτων και η Κίνα είναι θύμα της παγκόσμιας αυτής κρίσης αφού εαν δεν υπάρχει χρήμα πως θα υπάρχουν αγοραστές για τα προϊόντα;;;

Το 2021 έρχεται μ’ ενα διπλό μήνυμα. Κατ’ αρχην να μην ξεχάσει η ανθρωπότητα πως είμαστε άνθρωποι και να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας αλλά και πως ο άνθρωπος έχει μέσα του και τον ερπετοειδή εγκέφαλο και πως σε δύσκολες στιγμές ενεργοποιείται το αίσθημα επιβίωσης και μπορεί να λειτουργήσει σαν αγρίμι!!!!

ΔΙΑΣ στον Υδροχόο: “Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται” Brecht

Το 2021 ξεκινά με την σύνοδο JU=SA και αυτό δεν μπορεί να εκληφθεί ως ένας ιδιαίτερα ενθαρρυντικός παράγοντας αφού ως ερμηνεία έχουμε :{Ο άξονας απώλειας της ακίνητης περιουσίας. Μια αβέβαιη επιτυχία. Κάνοντας κάτι χωρίς ίχνος επιτυχίας. Αλλαγή κατοικίας. Μεσίτης ακινήτων. Η ζήλια της επιτυχίας. Το δικαστήριο (* ως χώρος), απόσυρση με χρήματα (**αποζημίωση). Ο πλούσιος συνταξιούχος. Μεγάλες ευθύνες.}. Αν λάβουμε υπόψη μας και την εμπλοκή των αξόνων WI/AD, SO/AD, ME/AD, SO/MO & AD/PO τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα… Φανταστείτε ο Δίας δίνει και ο Κρόνος παίρνει υπό την μορφή κρίσης-τιμωρίας!! Μια τύχη με περιορισμένες δυνατότητες. Φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι. Η ικανότητα να υπερκεράσει κάποιος τις όποιες ατυχίες και δυσκολίες. Τύχη σε θέματα απόσυρσης & συνταξιοδοτήσεως. Ιδεολογική αντίσταση. Ανένδοτες πεποιθήσεις και αμετακίνητη στάση ζωής. Αντοχή. Υπομονή και επιμονή. Ένα πρόσωπο που είναι τυχερό σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Έχω τύχη στην πατρίδα μου. Φυγή από την χώρα, απαλλοτρίωση ενός κομματιού της ιδιοκτησίας. Περιορισμός. Δεν πάω παρακάτω. Μεγάλη απαισιοδοξία. Οι καλότυχες ημέρες. Μια δύσκολη περίοδος. Χαρά, ευτυχία και επιτυχία μέσω της εκπαίδευσης ή της κατάρτισης. Διακοπή μιας εκπαίδευσης ή μιας κατάρτισης. Εμπόδια σε τέτοια θέματα.

Όπως διαπιστώνετε η αντίφαση που διαμορφώνεται δημιουργεί σε πρώτη φάση μία σύγχυση!!!

ZEUS: “bellum omnium contra omnes”

Η φράση αυτή είναι ουσιαστικά η αρχή του τι συμβαίνει στην φύση και σημαίνει “Πόλεμος όλων εναντίον όλων.” Ο Ζeus είναι ουσιαστικά ο “πατέρας της αναζωπύρωσης”. Έρχονται μέρες δύσκολες αφού τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Είναι σε επαφή με την μηδενική Κριού!!! Αντίστοιχα είχαμε ανάλογο φαινόμενο την 21/4/1967 (*ΕΛΛΑΔΑ) και Μάης του 1968 στην Γαλλία (*To είχαμε και στις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2020) !!! Το θέμα ειναι πως οι οποιες συρράξεις θα είναι ουσιαστικά είτε μια μεγαλοπρεπέστατη ήττα είτε μια πύρρειος νίκη. Μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από μίσος και διάθεση για πόλεμο και εκδίκηση. Μαζική καταστροφή. Δημιουργική δραστηριότητα στις ιστορικές επιστήμες. Γενικά θα υπάρχει ένα στρατιωτικό πνεύμα. Φτάνοντας στην νίκη, στην επίτευξη ενός στόχου μέσω μεγάλων προσπαθειών. Η κυβερνητική δύναμη, που εφαρμόζεται άσπλαχνα. Μια κυβέρνηση ή ενα αφεντικό που έχουν τον τρόπο τους. Ο υπηρέτης της θρησκείας. Ένας ηγέτης σε θέματα θρησκείας ή πίστης. Ιεραπόστολος ή πρωτοπόρος μιας πίστης. Θρησκευτικοί αγώνες ή πόλεμοι.

Hades:“Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι δυσφήμιση για το υπόλοιπο δέκα τοις εκατό.” Κισσινγκερ

To 2021 έχει τον Hades, τον υποθετικό πλανήτη της Uranian, να φέρνει δύσκολα πράγματα στην ανθρωπότητα. Ο Hades εχει να κάνει με οτιδήποτε είναι βρώμικο και ακάθαρτο ενώ σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν είναι καλά αφού σε πολλές χώρες θα βγουν στην επιφάνεια οι παθογένειες των συστημάτων υγείας. Έκρηξη ασθενειών που σχετίζονται με εντερικές παθήσεις αλλά και τον καρκίνο!!! Ο έρωτας θα αποκτήσει μια πιο “βρώμικη” υφή αλλά και δεν αποκλείεται να είναι περισσότερο προϊόν “συναλλαγής”. Ανικανότητα να αντιμετωπιστεί η δυστυχία, οι ανησυχίες και την έλλειψη. Άτομα που είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους και τις επίβουλες δυνάμεις και δραστηριότητες. Μέθοδος και διαταγή για μια ιστορική έρευνα. Περίεργη ή κακή μέθοδος. Ξεπερασμένο, μη εκσυγχρονισμένο σύστημα. Χωρισμός πολλών με άσχημα και χυδαία μέσα. Ψάχνοντας πίσω το “ιστορικό” κάποιου ατόμου. Ισχυρές κερδοσκοπίες. Μεγάλες απώλειες μέσω κακών επενδύσεων. Μεγάλα χρηματικά ποσά που χάνονται.

Εν κατακλείδι: To 2021 είναι μια χρονιά κρίσιμη για την ανθρωπότητα. Όπως έχω πει και στις ραδιοφωνικές μου εκπομπές ο covid-19 είναι ουσιαστικά ένα βιολογικό όπλο το οποίο βγήκε από βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Ας μην ξεχνάμε μέχρι πριν την ανάληψη καθηκόντων, ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από τον Donald. J. Trump η Αμερική με την Κίνα ήταν “συνεταιράκια” και τα είχαν βρει μεταξύ τους με τις ευλογίες του Obama!!! Πολλοί μου είπαν τα λες λάθος αλλά εκ των υστέρων προκύπτει πως η Κίνα με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εστησαν αυτη την ιστορία για τους κάτωθι λόγους:

  • Η Αμερική με την ανεργία τα τελευταία τρία χρόνια στα χαμηλότερα σημεία εδινε ρυθμούς ανάπτυξης που τους έκοβε απο την Κίνα. Με αυτό και μόνο η Κίνα είχε βάσιμους λόγους (*win-win) να συνεργαστεί με την Αμερική άλλα με το βαθύ κράτος ( Gates, Clinton, Soros)
  • H Κίνα αυτά που είπε σήμερα ο Προεδρός της για “βιομετρικό chip- πιστοποίηση” το εχει εφαρμόσει σε μεγάλο ποσοστό στην Κίνα. Μόνο αντισυστημικός δεν ειναι…..o Προεδρος της Κίνας
  • Ολα αυτά συνδέουν και το puzzle των εκλογών και της εκλογικής νοθείας στις ΗΠΑ΄Ο Trump ήθελε, απο την TTIP και την Συμφωνία του Παρισίου, να “βγάλει” την Αμερική!!!!
  • Ο Ουρανός στον Ταύρο εφερε την αλλαγή της χρήσης του χρήματος, της αξίας αλλά και της υφής!!! Εφερε την “μασκούλα” οπως είχε φερει το “Αστρο του Δαυιδ” στους Εβραιους
  • Οταν ο πλανητης της Uranian,o KRONOS, ήρθε σε επαφή με την μηδενική ΚΡΙΟΥ είχαμε στην Αμερική την 11η Σεπτεμβρίου. Το 1938 είχαμε ΖΕ=ΚR και οι δυο σε επαφη με την μηδενικη Κριου και ειχαμε την επιστράτευση στην Γαλλία και την Γερμανία, το αποτέλεσμα έκπληξη για την προσάρτηση της Αυστρίας στην Γερμανία. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξίσωση ZE/KR=WI ερμηνευται: Μάχες. Μεγάλες πυρκαγιές. Η ικανότητα επιλογής αντικειμένου. Η απόφαση για την έναρξη μιας διαδικασίας.
  • Στην παρούσα φάση κατά το έτος του 2021 ο Zeus έρχεται σε επαφή με την μηδενική Κριού και μιλά για μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από μίσος και διάθεση για πόλεμο και εκδίκηση. Μαζική καταστροφή. Δημιουργική δραστηριότητα στις ιστορικές επιστήμες.

 

Σημείωση: Επειδή έχει φορεθεί πολύ η λέξη Νέα Τάξη των Πραγμάτων (*New World Order) θα πρεπει να γνωρίζεται πως η Νέα Τάξη μόνο “Νεα” δεν ειναι. Απλά όποτε πήγε να κάνει κάτι μεγάλο βρέθηκαν κάποιοι και της χαλάσανε τα σχέδια. Έτσι και αλλιως ο ZEUS ισούται με SA/KR και μιλα για Ήττα. Καταστροφή από πυρίτιδα ή πυρκαγιά. Και γιατί επιλέγω τον Zeus? Διότι ΟΣΟΙ ξέρουν Uranian γνωριζουν πως ο ZEUS ειναι η Νεα Ταξη των Πραγματων. Και κατα τον μυθο ο Ζευς (*Διας-JUPITER) ανεβηκε και πολεμησε τον πατέρα του…..

Συνεπως αυτό που οι άλλοι θα το πουν καταστροφή εγω θα σας πω….τάση για ανανέωση. Ολοι ζητάμε την Ανάσταση μας..αλλά πρεπει να πεθάνει το παλιό και το σαθρό!!!

Μην ξεχάσετε Κυριακή 29/11 στις 15:00 GMT στην αγγλόφωνη εκπομπή στον REGIUM WEB RADIO θα μιλήσουμε για το πως θα πάει ο μηνας μαζι με τον συνεργατη μου George Vafeiadis και θα περιγραψουμε την κατασταση για Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία αλλα και αλλες χωρες ¨ειδικου” ενδιαφεροντος

 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ: Ο χάρτης της ορκωμοσίας Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη

  Το ευαισθητο σημείο που “καίει” την Ευρωπη

Coronavirus: Ένα οπλο για το συλλογικο ασυνείδητο

Αστρολογικές ενδειξεις και προβλέψεις περι covid-19

 

Και το άρθρο του μαθητη-φιλου και συνεργάτη Γιωργου Βαφειάδη με τίτλο: Κινα-Αμερικη-Κορωνοιος 2019-Τι στοχευμένο ατυχημα

Κοιταχτε τι ωραία και ΠΟΣΟ ευστοχα τα εγραψε…ΔΙΟΤΙ εαν ο μαθητης δεν ξεπεράσει το δάσκαλο τότε ο δάσκαλος εχει αποτύχει!!!!