Η νέα ύφεση είναι …ante portas

0
573

                                            

Να θυμάστε πως και τον Τιτανικό τον κατασκεύασαν και τον κυβέρνησαν… επαγγελματίες»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες , σας χαιρετώ μέσα από την νέα μου διαδικτυακή στέγη. Ο τίτλος αυτής uranian-news.com. Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα το οποίο σχετίζεται με την παγκόσμια οικονομία. Και αν και είναι μια πρόβλεψη για την επόμενη διετία αξίζει να σημειωθεί πως τα «καμπανάκια» τα έχω χτυπήσει πολύ νωρίτερα.

Γνωρίζω πως την Αστρολογία , ο πολύς ο κόσμος την αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό ίσως και με χλευασμό σε αρκετές περιπτώσεις. Η δουλειά μου είναι να δείξω στο αναγνωστικό κοινό μια άλλη αστρολογία. Την αστρολογία του 21ου αιώνα, την αστρολογία του μέλλοντος. Και το όνομα αυτής ….Uranian Astrology.

Τα καθ’ ύλην αρμόδια site της οικονομίας μιλούν για μια νέα παγκόσμια ύφεση. Αλήθεια όμως αυτό ισχύει;;  Η άποψη μου είναι πως σαφέστατα και ΝΑΙ!!!.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!!! Στις ραδιοφωνικές εκπομπές από το 2015 αλλά και ακόμα πιο πίσω στο 2011 στο βιβλίο μου «Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik» είχα τονίσει την αποδολαριοποιηση του πλανήτη και την απώλεια της απόλυτης ισχύος της Αμερικής. Η Αμερική με την στάση της πλέον…μόνο υπερδύναμη δεν θυμίζει.

Η Γερμανία πλέον είναι σε ύφεση όπως έγραφα και στις ετήσιες για το έτος 2019 αλλά είχα υποδείξει και την προβληματική Deutsche Bank. Η εν λόγω τράπεζα είναι ουσιαστικά «καθρέφτης» της Γερμανικής οικονομίας. Αν λάβουμε υπόψη μας Αργεντινή, Σιγκαπούρη αλλά και Αμερική (**είναι σε ανοιχτό εμπορικό πόλεμο τόσο με Ευρώπη όσο και με Κίνα) και Βρετανία τότε τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα. Και πραγματικά μου προκαλεί ανησυχία πως ο Trump κάνει την «πάπια» στους Τούρκους και το «λιοντάρι» στους Κινέζους. Οι οποίοι, αξίζει να σημειωθεί, αν χρησιμοποιήσουν τα αμερικάνικα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους της τάξεως των 6 τρις $ τότε η υπόθεση της Lehmann Brothers θα μοιάζει με παραμυθάκι…της «Θείας Λένας».

Ετσι και αλλιώς η νέα χρονιά , το 2020, «ξεκινά» με Πλουτωνα =WI (**Γενική αντίληψη και κατανόηση. Ανάπτυξη ή αλλαγή. Οι μαζικές αλλαγές. Μια «ώθηση» στην ανάπτυξη κάποιου. Μεταμόρφωση.) αλλά έχει και την συμμετοχή των αξόνων KR/VU,SO/PO,WI/PO,CU/PO, UR/KR και αν επιχειρήσουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε θα πάρουμε ως ερμηνεία:

KR/VU=PL: Αλλαγές και ανάπτυξη της μορφής της κυβέρνησης. Αναδιοργάνωση του κράτους. Αλλαγές και μετασχηματισμοί σε σχέση με τις μεγάλες δυνάμεις.

SO/PO=PL: Η διανοητική και η πνευματική ανάπτυξη και ο μετασχηματισμός μέσω αυτής.

WI/PO=PL: Αλλάζοντας την πνευματική αντίληψη. Μεταμορφώνοντας μέσω έμπνευσης ( ή και προπαγάνδας) την κοινή γνώμη.

CU/PO=PL: Ίδρυση,  ανάπτυξη και μετασχηματισμός των θρησκευτικών κοινωνιών.

UR/KR=PL: Ξαφνικά εμφανιζόμενες ικανότητες. Κυβερνητικές διαταγές, οι οποίες αποσύρονται. Ξαφνικές αλλαγές σε θέματα εξουσίας.  Πάλι από την αρχή.

UR/KR=WI: Επιβράβευση μιας πράξης μέσω διατάγματος ή δικαστικής απόφασης. Άνοδος δια μέσου βίας ή στάσης (πραξικόπημα – κατάλυση των διαδικασιών με το έτσι θέλω). Η ενσάρκωση της φράσης του Λουδοβίκου XIV: «Το Κράτος είμαι Εγώ» αλλά και το περίφημο «μετά από μένα το χάος».

Επιπρόσθετα ο Kronos συναντά τον Cupido (**CU/KR: Ο επικεφαλής της οικογένεια. Μια καλλιτεχνική ένωση ή συμβόλαιο. Μια επώνυμη μάρκα, μια φίρμα. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ενώσεις κρατών ( τύπου Ε.Ε, ΝΑΤΟ). Συνεργασία μεταξύ αρχηγών – ηγετών. Το κοινωνικό κράτος. ) και θα είναι σε «επαφή» με τον άξονα SA/KR (**SA/KR: Ο άξονας του εκτοπισμού και της εξορίας. Προβλήματα και μέτρα που επιβάλουν οι Αρχές. Ο χωρισμός από τον πατέρα. Σε θέματα που σχετίζονται με τουρίστες ή μετανάστες, σηματοδοτεί τις σχέσεις αυτού του είδους με το Κράτος που τους φιλοξενεί. Η απέλαση. Οι απώλειες που σχετίζονται με τις Αρχές, οι Ένοπλες δυνάμεις. Η απώλεια ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους. Αγωνία. Άτομα που διετέλεσαν Πρόεδροι στο παρελθόν. Παραίτηση. Απώλειες μέσα από νομικές διαδικασίες. Βλάβες σε ανελκυστήρες. Πτώση από ύψος.) που συνιστά πως υπάρχει ένα τέλος στην ασυδοσία . To μεσοδιάστημα SA/PL (**ΚΡΟΝΟΥ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ) χτυπά στο ετήσιο του 2020   τον LA (**Local Ascendant) της πρωτευουσας των Η.Π.Α……

Ο αστρολογικός δείκτης των Εθνικών Τραπεζών (Wi/CU=KR)= ME=AP=PL/PO=UR/AP= CU/ZE =WI/SO=UR/KR=MA/AD:

PL/PO=ME: Σκέψεις, απόψεις και συνομιλίες για αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις. Μετασχηματισμοί σε θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα, καθώς επίσης και για θέματα δημόσιων σχέσεων. Η πραγματοποίηση τέτοιων αλλαγών σε τέτοια πράγματα κατόπιν διάλογου

PL/PO=AP: Το άτομο που θα ασκήσει έναν μετασχηματισμό με πολλούς άλλους ανθρώπους σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Μεγάλη ανησυχία δημιουργούν οι αστρολογικοί δείκτες της Αμερικής, Γερμανίας, Σιγκαπούρης (**κεφάλαιο για την οικονομία ολόκληρης της Ασίας) ενώ μια επιπρόσθετη ανησυχία θα πρέπει να έχουν οι ιθύνοντες σε Τουρκία μα και Ρωσία αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο (*τώρα το κατά πόσο είναι και θα παραμείνει θα το υποδείξουμε στις ετήσιες προβλέψεις του 2020)…

Η.Π.Α : « Όσο πλησιάζει η επιστροφή του Πλούτωνα τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα»

Η Αμερική προσπαθεί να διεξάγει έναν πολυεπίπεδο πόλεμο εντυπώσεων πιστεύοντας πως οι «άλλοι» είναι εντελώς «χάπατα» και θα φοβηθούν τους λεονταρισμούς του παρελθόντος. Ο μεγάλος Ρωσος συγγραφέας Leo Tolstoy ειχε πει σε ένα αποφθεγμα του πως : « Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν για το έτος 2020 το ετήσιο MC  να ισούται με Ερμή (*ετήσιο) = WI/UR (*natal)=VU. Αν το ερμηνεύσουμε θα δούμε πως θα έχει γρήγορες αποφάσεις .

WI/UR=MC: Συμβάντα που μας εκπλήσσουν. Ένα ακαριαίο γεγονός. Μια ξαφνική εμπειρία.

WI/UR=ME: Μηνύματα εξ αποστάσεως (μέσω τηλεφώνου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ..). Ξαφνικές σκέψεις και ιδέες.

Όμως με έναν ελεγχο στα «πλάγια μεσοδιαστήματα» βλέπουμε και την συμμετοχή των NE/HA,KN/AD,WI/MC και ολο αυτό μας δινει ως ερμηνεία:

NE/HA=MC: Ένας μεγάλος κίνδυνος. Σοβαρές εξαπατήσεις. Πνιγμός. Ναυτικός. Ασφυξία.

NE/HA=ME: Ταραγμένη σκέψη, έλλειψη συγκέντρωσης, απώλεια του ελέγχου του νου. Ασθένειες του εγκεφάλου. Παραληρούσα τρέλα. Θαλάσσια ταξίδια

KN/AD=MC: Ένα άτομο που προσπαθεί να κρατήσει επαφές με άτομα αναξιοπαθούντα και καταπιεσμένα. Ένα άτομο που θέλει να προσφέρει σε αυτές τις συγκεκριμένες ομάδες. Η ανάγκη, μα και ο σεβασμός προς την ελευθερία.

KN/AD=ME: Ελάχιστα σκεπτόμενος. Διανοητικά λυπημένος. Περιορισμένη συνείδηση.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο Ωροσκόπος της χρονιάς. Και ο Ωροσκόπος στην Uranian υποδεικνύει παθογένεια.  ASC(*ANNUAL)= MA/VU=NE/VU=MO/SA=VE/UR=WI/AS:

MA/VU=AS: Ασκώντας μια έντονη δραστηριότητα. Ο επικεφαλής. Άσκηση βίας.

NE/VU=AS: Ένα πρόσωπο που θα δοκιμάσει μέσω άλλων. Μια μεγάλη εξαπάτηση ή μια απογοήτευση. Η στέρηση της επιτυχίας μέσω της επίδειξης δύναμης από τρίτους.

MO/SA=AS: Επαφές με γυναίκες που είναι «χτυπημένες» από την μοίρα ή επαφές με άρρωστες, χήρες και γενικά δυστυχήσασες. Εμπόδια. Αγροτικές καλλιέργειες και αντίστοιχη ζωή.

VE/UR=AS: Φλερτ. Αρραβώνας ή γάμος. Μια κατάσταση που φέρνει και σε άλλα άτομα μια αίσθηση χαράς και ευθυμίας

MC/HA=AD: Θλίψη μέσω της στέρησης, του κρύου και της φτώχειας. Θέλοντας να απολαύσει κάποιος τα απλά και οικεία πράγματα.

Η Γερμανία έχει την Deutsche Bank στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η τράπεζα αυτή είναι η αληθινή εικόνα της Γερμανίας αλλά και η «ατμομηχανή» της Ευρώπης. Η Γερμανία ΞΑΝΑ με τον Ουρανό στον Ταύρο (1936-1942) επιχείρησε να δείξει πως είναι μια αδιαμφισβήτητη δύναμη στην Ευρώπη και όχι μόνο και για αυτό μετα την ήττα της το 1945 έπεσε και το σχέδιο Μαρσαλ. Οι Αμερικάνοι ήθελαν να βοηθήσουν την Γερμανία , πολύ δε περισσότερο από την στιγμή που το Ανατολικό κομμάτι είχε πάει στην αγκαλιά της Ρωσίας.

To ετησιο MC ισουται με SA/PL,ME/HA CU/VU

SA/PL=MC: Ένας άμεσος χωρισμός. Δυσκολία προσαρμογής και αφομοίωσης. Αργή ανάπτυξη. Έκδοση διαζυγίου.

ME/HA=MC: Κακές σκέψεις. Σκέψεις που δεν θέλω να τις φανερώσω.

CU/VU=MC: Μεγάλο ταλέντο στην οργάνωση. Ο σημαντικός καλλιτέχνης. Δυνατή δημιουργία τέχνης.

Προβληματικός «δείχνει» και ο άξονας του Ωροσκόπου αφού εμπλέκονται οι εξισώσεις:

AS=WI’/SA=JU/HA=SO=MC/SO=UR/AP=HA/VU=CU/KR:

WI/SA=AS: Το άτομο διαχωρίζει την θέση του από τους άλλους. Μια παραίτηση.

JU/HA=AS: Οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων. Δανεικά και αγύριστα.

MC/SO=AS: Η νοητική αντιμετώπιση απέναντι στο κοινό. Το επαγγελματικό στυλ και η συμπεριφορά.

UR/AP=AS: Βάζοντας τους άλλους να είναι κάτω από την ένταση, τον εύθυμο ενθουσιασμό και την προσδοκία.

HA/VU=AS: Βάζοντας τον εαυτό του μαζί με άλλους σε μεγάλο κίνδυνο. Χυδαίες και βρώμικες πράξεις. Εργαζόμενος σε ακάθαρτο περιβάλλον ή περιβάλλον με δύσοσμες ή βλαβερές ουσίες ή που θεωρείται παρακμιακό.

CU/KR=AS: Συνάντηση με διακεκριμένα πρόσωπα. Επαφή με μεγάλους καλλιτέχνες. Ευρισκόμενος σε έναν γάμο.

Είμαι πολύ σίγουρος, πως τα πράγματα αλλάζουν για τις μεγάλες δυνάμεις. Ειδικά για την Γερμανία σας παραθέτω τις εγραφα στις ετησιες προβλέψεις 2019: Η Γερμανία έβαλε κοριους σε όλα τα Mercedes!!!!!!  

Ερχονται και άλλα…..