Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 2/1/2020

1
1345

«Το 2020 είναι μια χρονιά που όλα θα αλλάξουν με EAST MED»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-news καλή χρονιά να έχετε. Υγεία και ευτυχία  σε εσάς και τις οικογένειες σας. Άλλη μια χρονιά έφυγε και άλλους του έκανε σοφότερους, άλλους τους ταλαιπώρησε και άλλους τελικά τους άφησε στον άσσο. Και πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να σε αφήσει στον άσσο η ζωή ή να σε κάνει σοφότερο; Διότι σοφότερος γίνεσαι μόνο μέσα από τις πίκρες και τις απογοητεύσεις , τις προδοσίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτό το λένε…εμπειρία και μαθήματα….

Η Ανατολική Μεσόγειος «φλέγεται» και σήμερα 2/1 το Ισραήλ, η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος υπογράφουν τη συμφωνία -συμμαχίας και κατασκευής του αγωγού EAST MED που καθιστά τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα ενεργειακούς κόμβους. Οι ιθύνοντες λένε πως η σύμβαση αυτή είναι σύμβαση ειρήνης. Κατά την γνώμη μου θα σας πω πως ΟΧΙ δεν είναι τέτοια συνθήκη. Αντίθετα είναι μια συνθήκη που προεικονίζει τεράστιες εντάσεις. Το ευαίσθητο σημείο της υπογραφής ενός εγγράφου (*CU/KR=ZE) ισούται με ΑΡΗ αλλά και ME/PL, JU/PL, KN/ZE, KN,SA, HA,ZE και όλο αυτό ερμηνεύεται ως Από τη σκέψη και την κατανόηση στη δράση. Προγραμματισμός και πραγματοποίηση μιας πράξης. Η αποστολή ολοκληρώθηκε. Η πραγματοποίηση των τυχερών σχεδίων. Η εκπλήρωση του σχεδίου. Υποκινητής μιας καταστάσεως. Εκτελώ κάτι από κοινού. Πρόσληψη. Το άτομο που θα επιλεγεί για μια εργασία. Αναστάτωση σε θέματα εργασίας. Θάνατος στην οικογένεια. Η συμπεριφορά κάποιου οδηγεί σε χωρισμούς. «Ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο του καθενός» (Ηράκλειτος). Μια πράξη με κίνητρο το μίσος. Απεργοί (εργασία). Πρακτική εξάσκηση επί στόχων. Ενέργειες μάχης. Πυρκαγιές. Σκοποβολή.

Η πεποίθηση που μου δίνει είναι πως είναι μια λανθασμένη εκτίμηση πως θα είναι ένα «συμβόλαιο ειρήνης»… Οι Λατίνοι λέγανε si vis pacem para bellum που σημαίνει αν επιθυμείς την ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο.  Τωρα εάν συγκρίνουμε τον χαρτη της σύμβασης με αυτό της Ελλάδος (** Μεταπολίτευση) ως μέρα λεει τα εξης: WI/SO= PL/VU, JU/UR,WI/SA,MO/VU,SO/KR, KN/UR, NE/AD=ZE, AD/PO, SO/KR και όλο αυτό ερμηνεύεται ως: Τα ηγετικά προσόντα. Η δημιουργική ικανότητα. Μεταστροφή της τύχης. Κάτι που έχει «καρμικό υπόβαθρο». Η χώρα θα δεχθεί «έλλειψη σεβασμού». Ο άξονας της εκτελεστικής δύναμης. Έχοντας επίγνωση της ισχύος που κατέχει κάποιος. Η ικανότητα επιρροής της μάζας. Δημιουργώντας μια μεγάλη αίσθηση στο πλήθος ή στο κοινωνικό περιβάλλον. Η μοιραία ώρα. άξονας της ανεξαρτησίας αλλά και της ηγεσίας. Ο πατέρας. Η δύναμη του κράτους. Επιτεύγματα πέραν των προσδοκιών. Οι κανόνες και οι όροι που θέτει κάποιος. Ξαφνικές σχέσεις και ξαφνικά γεγονότα. Νέες γνωριμίες, νέες επαφές. Ζητήματα με το νευρικό σύστημα. Επαφές με ιδιοφυΐες. Απρόβλεπτες σχέσεις και επαφές. Η ακινητοποίηση. Διανοητικό βάθος. Πολιτισμός και εκπαίδευση. Δόνηση. Εκμάθηση του Πολιτισμού. Το τέλος των ονείρων. Το «ξύπνημα»

Εάν αυτό το αντιπαραβάλουμε με τον χάρτη της Τουρκίας (29/10/1923, 20:30 Ankara) δείχνει πως οι γείτονες μάλλον πιάστηκαν «στον ύπνο». Η μέρα (WI/SO) ισούται με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αλλά και MC/SA, MA/AD, WI/PL, AS/AD, JU/SA, MA,CU, WI/ZE, MO/ZE και ολο αυτό αποκωδικοποιείται ως Μια μαζική εξαπάτηση. Το φυσικό σώμα που είναι φιλάσθενο και εξασθενημένο. Η σωματική κατάρρευση. Ξεκούραση, χαλάρωση, ραστώνη. Αυτό που λέμε «το δε πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής». Μυστικές δραστηριότητες. Κατάθλιψη, παρεμπόδιση, μοναξιά. Δύσκολες ώρες. Αυτός που νοιώθει μόνος και έρημος. Ο άξονας της εξειδίκευσης, του τρόμου και της καταστολής. Η Κατοχή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Εργασία μοναχική. Τρομοκρατία. Δολιοφθορέας. Ματαίωση. Το «κρύο αίμα». Ο άξονας της σταθερότητας, των αμετακίνητων θέσεων και πεποιθήσεων. Η απόσυρση, η παραίτηση. Νοιώθοντας αίσθηση κατωτερότητας έναντι των άλλων. Ο άξονας απώλειας της ακίνητης περιουσίας. Μια αβέβαιη επιτυχία. Κάνοντας κάτι χωρίς ίχνος επιτυχίας. Αλλαγή κατοικίας. Μεσίτης ακινήτων. Η ζήλια της επιτυχίας. Το δικαστήριο (ως χώρος). Απόσυρση με χρήματα (αποζημίωση). Πόλεμοι. Πολεμικές δυνάμεις. Ένας λαός που είναι έτοιμος να εξεγερθεί. Γενική ώθηση προς μια δραστηριότητα. Ένα πλήθος-ένας λαός με πολεμικές διαθέσεις.

Ένα τωρα τοποθετησουμε το ευαίσθητο σημειο της υπογραφής ενός εγγράφου (*CU/KR=ZE) της συμφωνίας (2/1/2020) στον χαρτη της Τουρκίας τότε προκύπτει: (*CU/KR=ZE)= SA/CU, MC/PO, MO/UR, WI/UR, AD/VU, KN/AD, NE/HA=VE και αυτό ερμηνεύεται ως: Η συμφωνία προκαλει απωλειες και ρήξεις, προπαγάνδα, Η εξέγερση του πλήθους. Μία κατάσταση σοκ. Διαφωνίες. Ενθουσιασμός και ξαφνικά γεγονότα. Εκρήξεις. Σεισμός. Συμπίεση και περιορισμός των επιθυμιών. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο. Αδράνεια. Ένας μεγάλος τοίχος που ορθώνεται μπροστά μου. Ένα φράγμα. Μια επιρροή που παύει να υφίσταται. Σχηματισμός μιας ομάδας αποτρεπτικού χαρακτήρα. Θαλάσσια ατυχήματα.

Συνοψίζοντας  καταλήγουμε πως είναι μια εκπληκτικη κίνηση (**Δεν χρεωνεται στην ελληνικη διπλωματία) η οποία ριχνει την Τουρκία στον καναβάτσο. Η Τουρκία θα απειλήσει με πόλεμο ενώ θα δημιουργήσει τεχνητα «θαλάσσια ατυχηματα» προσπαθωντας να την βαλουμε «συνεταιρο»….Οι ΤΟυρκοι έμπλεξαν με Αιγυπτιους, Εβραίους και Έλληνες (*τους Αμερικάνους μην τους λαμβανετε υπόψη σας ως συμμάχους)…. Η πιθανότητα θερμού επεισοδίου είναι αρκετα ισχυρή.

Φέτος , το 2020, για την Ελλάδα τα δωρα ΔΕΝ θα τα φερει ο Αγιος Βασίλης. Θα τα φερουν οι Αρχαγγελοι και ο Αγιος Νικόλαος.(*οποιος κατάλαβε…εχει καλώς)

Καλή χρονια με πρόβλεψη

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.