Αστρολογική επιβεβαίωση: Θα βρεθει πτωμα με αδυναμία ταυτοποιησης

0
177

Στην ενότητα “Επικαιρότητα & Πρόβλεψη” της 29ης Μαρτίου στην πρόβλεγη για Ελλάδα  αναφέρω αυτολεξει: ” Η μερα εχει ΗΛΙΟ=HADES μηπως βρουν καποιο πτωμα που δεν μπορουν να το αναγνωρίσουν?”

Στατιστικά πόσες πιθανοτητες εχει να γίνει?

Η ειδηση ειναι από το newsit και ειναι:

Σκληρές εικόνες στην Καρδίτσα, σε σπίτι στην Αργιθέα, όπου εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα γυναίκας πάνω σε κρεβάτι. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η ηλικιωμένη δέχτηκε επίθεση από μεγάλο άγριο ζώο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι εικόνες σόκαραν τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην Αργιθέα στην Καρδίτσα. Το πτώμα ήταν ακέφαλο πάνω σε κρεβάτι του διαμερίσματος, ενώ έλειπαν όργανα από τον θώρακα. Είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μακροσκοπική εξέταση που έγινε στη σορό της 85χρονης στην Αργιθέα προκύπτει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε πεθάνει πριν κατακρεουργηθεί από άγριο ζώο. Συγκεκριμένα φαίνεται πως είχε πεθάνει το πολύ 24 ώρες πριν. Το άγριο ζώο που μπήκε στο σπίτι της, ήταν πιθανότατα λύκος.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής μερικές μέρες πριν κάποιος λύκος είχε φάει μια κατσίκα στην Αργιθέα. Το άγριο ζώο της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματος της. Το κεφάλι της ακόμη δεν το έχουν βρει οι αστυνομικοί.