Λίγο πριν την καταιγίδα…

0
865

 

Φίλες και φίλοι σας χαιρετώ. Επί ποδός οικονομικού πολέμου η οικουμένη και ελάχιστοι είναι σε θέση να μας πουν με βεβαιότητα που θα βγάλει.

Όπως είπα και στην Νέα Σελήνη του Ιουλίου θα είχαμε lockdown και όντως είχαμε έτσι και τώρα σας προετοιμάζω για μια μεγάλη οικονομική και γεωστρατηγική αντάρα. Πολλοί έχουν ρίξει την προσοχή τους στην πτώση των κρυπτονομισμάτων και δεν βλέπουν το τι έρχεται στην παγκόσμια αγορά. Αυτή την στιγμή η οικονομία βρίσκετε επί ξηρού ακμής. Ο Hades ισούται με το WI/SA και αυτό μας δίνει ως ερμηνεία: “Πρόσφυγες. Επιδημία. Μαζικές απολύσεις εργαζομένων. Το άτομο που είναι φυγάς. Απαλλαγή από επαγγελματικά καθήκοντα. “.

Από την άλλη έχουμε μια ροπή για γεωστρατηγικές αλλαγές τεκτονικού μεγέθους αφού πλέον η Ελλάδα έχει μια ισχυρή υποστήριξη από τον Menendez (*οχι από τις ΗΠΑ), ο “Σουλτάνος” κάνει τις “μαγκιές” του ενώ σε κάθε περίπτωση η ανθρωπότητα προετοιμάζεται για μια νέα μάχη με τον covid όλο υπόλοιπο του 2021 αλλά και το 2022. Και ασφαλώς μαζί και η παγκόσμια οικονομία…

Πολλοί εμβολιασμένοι ίσως νιώσετε τελικά “εξαπατημένοι” διότι λυπάμαι που το λέω κανένας μας…δεν θα πάρει την ζωή του πίσω. Τα εμβόλια φάνηκαν σαν το “νερό του Καματερού”. Δυστυχως με τον Vulcanus να ισούται με WI/AD & SA/ZE, KN/NE ολο αυτό μας δίνει την ερμηνεία: “Η συσσώρευση και η συμπίεση των προβλημάτων. Η κοινωνία ή το πλήθος δέχεται ισχυρές πιέσεις. Ένα άτομο που βρίσκεται υπό αυστηρή παρακολούθηση και επίβλεψη κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ένας ιδιαίτερα προσεκτικός τρόπος εργασίας. Δυνατές απογοητεύσεις μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους. Διάλυση μιας σχέσης ή ενός συνεταιρισμού με απρόβλεπτα τρομερές συνέπειες.

Μην ξεχάσετε έχουμε το podcast “ΛΕΚΤΙΚΟΥ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗ” με φανταστικές συνεντεύξεις. Τετάρτη 22/7 στις 21:00 θα εχουμε συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενδεχομένως να έχουμε την ανάλυση μιας άκρως ενδιαφέρουσας Πανσελήνου που θα βγάλει πολλά και ιδιαίτερα γεγονότα Ta podcast θα τα βρίσκετε συγκεντρωμένα στο beautifulmindspod.blogspot.com ενω τα βίντεο στο URANIAN ASTROLOGY TV

Προετοιμαστείτε για δύσκολες…ροκ καταστάσεις

WE DONT NEED A CURE

This one’s for the outcast, for those about to fall

This is for the lowlife, this one’s for us all La la la la la la…

This is for the outcast We don’t need a cure! La la la la la la…