Sean Connery: Με λίγα λόγια!!!

0
519

 

O Sean Connery ήταν για το σινεμά μια εμβληματική προσωπικότητα!!! Πάμε να δουμε MC/MA το επαγγελμα!! Με το κόκκινο βελάκι βλέπετε NE/VU!! Ο μεγάλος ηθοποιος!! ¨Αρα το επάγγελμα του θα ειχε να κάνει με την υποκριτική τέχνη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!!!

 

 

 

        MC/MA=NE/VU: ΤΟ επάγγελμα ως μεγάλος ηθόποιος

Πάμε τώρα στο ζήτημα του θανάτου!! Πρέπει να τονίσουμε πως στον χάρτη πρέπει να υπάρχει μια “γεωμετρία” όπως σε ενα ρολόι πρέπει ο δείκτης της ωρας να είναι στο 6 (για παράδειγμα) ο δείκτης των λεπτών να ειναι στο 12 και ο δείκτης των δευτερολέπτων να είναι πάλι στο 12 για να πούμε πως η ωρα είναι 6!!!! Αυτό, το τονίζω, είναι απαραίτητη συνθήκη για να πραγματοποιηθεί ένα γεγονός!!! ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ να μας το δείχνει μόνο η πρόοδος ή η διέλευση .

Ενας άξονας θανάτου είναι ο άξονας ΑΡΗ/ΚΡΟΝΟΥ (*το ιδιο ισχύει και για την Κοσμοβιολογία) αλλά και ο άξονας ΗΛΙΟΥ/ADMETOS

 

 

 

Εδώ στον χάρτη από επάνω βλέπεται τον ΑΡΗ/ΚΡΟΝΟ (*από πρόοδο- μεσαίος κύκλος) ισούται με MC/MA (*γενέθλιο -οι δράσεις) = CUPIDO (*εξω κύκλος) που μιλά για θάνατος μέσα στην οικογένεια. Από την άλλη ο ΗΛΙΟΣ/ADMETOS ειναι επάνω στον CUPIDO αλλά θα το κάνω πιο πολυσύνθετο!!

Θα βάλω το ευαίσθητο σημείο UR/PO=SA που σημαίνει “Η στιγμή που η ψυχή αποχωρίζεται από το σώμα. Η τελευταία αναπνοή. Η έλευση του θανάτου. Νοιώθοντας το τέλος πως είναι πολύ κοντά”

 

 

Το συγκεκριμένο ευαίσθητο σημείο , οπως βλέπετε, από κάτω ισούται με CUPIDO (*από πρόοδο-μεσαίος κύκλος) το οποίο μετασχηματίζεται σε SA/CU που σημαίνει Διαζύγιο. Θάνατος μέσα στην οικογένεια. Παράλληλα χτυπά και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα AS/ZE & AS/SO που δείχνει το τέλος!!!!

 

   the ROCK!!!!! Απίστευτη φωνή και ερμηνεία