Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 7/11

0
756

  

«Η πράξη είναι ατομική, η ευθύνη συλλογική» Σιμόν  Βιζενταλ

Φίλοι και φίλες, αναγνώστες του Uranian-news σας χαιρετώ. Πέμπτη σήμερα και τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται άγρια…  Πολλές φορές η λογική συναντά έναν επί χρήμασι «ρομαντισμό και ανθρωπισμό». Έτσι τα ΜΜΕ που έπαιξαν ύπουλο ρόλο στην περίοδο της κρίσης έρχονται στο σήμερα να παίξουν ακόμα πιο ύπουλο ρόλο στο θέμα του ενορχηστρωμένου λαθρεποικισμού.

Πολλοί φωνάζουν για δημοκρατία αλλά εάν γνωρίζατε τι σήμαινε η Δημοκρατία στους Αρχαίους Έλληνες θα είχατε πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες. Το βασικό της πλεονέκτημα ηταν η ισονομία!!! Από την άλλη οι της Αθηναικης Δημοκρατίας με πρωτεργάτη τον Περικλή κατεσφαξε την Μύλο και πούλησε για δούλους τα γυναικόπαιδα. Από την άλλη οι βουλευτές δεν εκλεγονταν αλλά κληρωνόντουσαν για αυτό και τους έλεγαν ειλαχόντες. Και για να κάνουμε μια αναγωγή στην συγχρονη εποχή εάν πλησιάζε ξενος στην Αθήνα θα είχε διπλα του υποχρεωτικά έναν φρουρό δια λόγους ξενηλασίας. Οι Αθηναίοι ηταν απρόσμεικτοι. Ακόμα και οι Έλληνες από άλλες πόλεις πλήρωναν το περίφημο μετοικιο. Ακόμα και ο τεράστιος ο Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης. Κατά τον Θουκιδίδη υπήρχε στην Αθήνα «αρχή του πρώτου ανδρός». Υπήρχε η αρχή της αρμοδιότητος όπως αναφερει και ο Σωκρατης σε μια ιστορία -παραδειγμα: « ΕΙμαστε μέσα σε μια βάρκα και κινδυνευουμε. Στην Βαρακα είναι ενας φιλοσοφος, ενας γιατρός, ενας καλλιτέχνης και ενας στρατηγός». Ποιον θα ακουσουν? Μα ασφαλώς τον βαρκάρη…Γιατι αυτός γνωρίζει….

ΕΙμαι αντίθετος στο ψησιμο χοιρινων καλαμακιων ….Δεν πρεπει να προκαλουμε να ψησουμε…Αλλά ο άλλος που τραβαει λεφτα από το ΑΤΜ και εσυ μ@λάκα Ελληνα ψαχνεις να βρείς γωνία στο δεκάρικο…δεν τρεχει μια… Είναι κατατρεγμένοι λένε…. Πόσοι είναι προσφυγες? Σχεδόν κανείς ….ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

Ο Βουλευτης του Συριζα Κος Γιαννουλης εγραψε : «Οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Γιαννούλης, κάνοντας αναφορά στις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και εμεις θα λέμε τους προδότες/προδότες και τους μετανάστες / λαθραίους!!!

Στην Ιταλία 20€ ανα μερα στους λαθραίους και 57 σεντς στους ΑΜΕΑ Ιταλούς…..Θα γινει ασχημη εκρηξη εκεί…..