Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 30/9

0
616

«Υπάρχει ένα αλάνθαστο ένστικτο που δίδασκε στους αρχαίους το φόβο των ξένων. Γνώριζαν καλά ότι η αξία μιας χώρας δεν μετριέται με βάση τον αριθμό των κατοίκων της, αλλά με βάση τον αριθμό των πολιτών της.» G. Le Bon

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-news σας χαιρετώ. Πραγματικά διαβάζω τι συμβαίνει στην Μόρια και εξοργίζομαι. Εξοργίζομαι γιατί η αλήθεια πολλές φορές πονάει. Για το κατάντημα της εκεί κατάστασης φταίνε ΚΑΙ οι ίδιοι οι κάτοικοι του νησιού. Γιατί έκαναν μπίζνες σοβαρές εκεί. 5 € για να φορτίσει κανείς το κινητό και 10€ για να κάνει μπάνιο. Ετσι υπήρξαν ταυτόχρονα και τραγικοί (*που εκμεταλλευτήκαν τους πρόσφυγες) και μαλ@κες για ταυτόχρονα πουλούσαν και καλά πως είναι φιλάνθρωποι και τώρα οι ξένοι είναι περισσότεροι από τους «γκασμάδες»…. Και σου λένε τώρα θα σας πάρουμε το νησί. Από την άλλη για να καταλάβετε τι έρχεται έχουμε κάποιους που μπήκαν παράνομα, ζουν σε νησί και αναζητούν να μπουν στην ενδοχώρα…για να κάνουν πλιάτσικο. Τωρα θα μου πείτε μα επιασε φωτιά…. Τι έγραφα στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Σεπτεμβρίου 2019: «Ο Διελαυνων HADES ισούται με τον ΕΡΜΗ και αυτό μιλά για μια δυσφήμηση σε μια συζήτηση. Υποδεικνύει προβλήματα με μεταγωγές κρατουμένων. Προβλήματα από μετανάστες και εξεγέρσεις που αποκοπούν στο να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Παράλληλα η χώρα θα δεχθεί μια ευθεία απειλή. Εκφοβισμός.» Λίγο παρακάτω έγραφα πως : « Ο Ποσειδώνας μας προϊδεάζει πως κάτι κακό και επίβουλο ερχεται… Έθνος που αντιμετωπίζει την καταστροφή και την κακοτυχία. Αβέβαιο και μαύρο το μέλλον. Η ώρα της απογοήτευσης. Απώλεια από καπνό. Δηλητηρίαση αίματος από καπνούς και αναθυμιάσεις. Κρυμμένα πυροβόλα. Ένας πυροβολισμός, μια ενέδρα.  Απώλειες χρημάτων μέσω απάτης. Ο προοδευμένος KRONOS ισούται με τον γενέθλιο Ουρανό και μιλά ένα σάλο για νόμους και αποφάσεις της λεγόμενης εκτελεστικής εξουσίας. Επανάσταση κατά της οικογενειακής φιγούρας. Ένας ηγέτης που επαναστατεί. Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των Αρχών (π.χ. Αστυνομίας, ΣΔΟΕ. Σημειώστε και αυτό : « ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας των πληροφοριών δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη θέση του». Προβλήματα θα υπάρξουν σε διπλωματικό επίπεδο. Μια μεγάλη εξαπάτηση. Προϊστάμενοι που περνούν «δύσκολα» στις υπηρεσίες τους. Η αναθεώρηση – η ακύρωση διαταγμάτων και νόμων. Ένας δάσκαλος που ασθενεί. Σκηνοθέτης. Κάποιος που λειτουργεί υπό κάλυψη. Μέσα στην κυβέρνηση υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασκούν τα καθήκοντα τους με σκοπό το συμφέρον της Ελλάδας….  Ψάξτε λίγο το background…. Στην υπόθεση εχει βάλει η ΜΙΤ το χεράκι της…. 

Εγω τα λέω πριν συμβούν ……

Ο κακός χαμός στην Συρία αφου οι Τουρκοι ετοιμάζονται για ντου: «Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο μας έξι φορές (…) καταρρίφθηκε από δύο μαχητικά μας F-16, τα οποία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ», έγραψε το υπουργείο στο Twitter, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του drone που καταρρίφθηκε, διευκρινίζοντας πως η προέλευσή του δεν έχει αποσαφηνιστεί. Ετσι κάνουν τα κράτη. Παραβίασες εναέριο χώρο τράβα για πιλάφι σπυρωτό στον Αλλάχ και μην μας τα «ζαλίζεις»…Τόσο απλα…..

Μην ξεχνάτε ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9 στις 08:00 το πρωι στον REGIUM WEB RADIO έχουμε μια νέα εκπομπή. Ένα αστρολογικό magazine που θα σας ψυχαγωγεί και θα σας ενημερωνει για το τι θα σας συμβεί κατά την διάρκεια τις εβδομάδας…..ΟΧΙ ΜΕ ΖΩΔΙΑ αλλά με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ!!!! Βάλτε τον καφέ και βάζουμε γνώση, κέφι ,καλή μουσική ….Σας περιμένω….

MICHAEL JACKSON WITH SLASH- GIVE IT TO ME