Συναγερμός στα παγκόσμια χρηματο-οικονομικά ιδρύματα

0
1941

«Ο καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν το χριστιανισμό χωρίς την κόλαση.»

                                                                                                                               Frank Borman

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο και κομβικό σημείο. Ένα «κλικ» πριν την «ζώνη του λυκόφωτος». Πολλοί μιλούν για έναν οικονομικό Αρμαγεδδώνα  που αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των αναλυτών τότε το οικονομικό κραχ θα είναι αρκετά χειρότερο απ’ αυτό και του 2009 αλλά και του 1929.

Το αμερικάνικο δολάριο «παροπλίζεται» ως το μόνο και απόλυτο παγκόσμιο νόμισμα κάτι που το έχω υποδείξει από το 2011 μαζί με την «πτώση» της Αμερικής. Ήδη εν ετη 2019 και το δολάριο εχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την συναλλαγή των BRICS σε εθνικά νομίσματα. Παράλληλα το δολάριο παραμένει «ακριβό»….

Η μεγαλύτερη τράπεζα του πλανήτη, η DEUTSCHE BANK έχει ετήσιες ζημιές 2.8 δις € ενώ από άρθρο που ηταν αναρτημένο από τις 20/12/2014 και μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι ειχα γράψει. Τα ιδια και χειρότερα διαφαινόταν στις προβλέψεις για την Γερμανία το έτος 2019 και μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ.

Ένα εκ των προβλημάτων είναι ο χάρτης του δολαρίου. Το δολάριο ενδεχομένως «άλλαξε» χάρτη μετά την «αυτονόμηση» του από τον κανόνα του Bretton Woods….Και από την στιγμή που λέμε κανόνας….εναπόκειται και σε εξαιρέσεις.  Και πραγματικά εκεί το δολάριο απογειώθηκε μετά την ανέλπιστη «βοήθεια» των Σαουδαραβών για το λεγόμενο πετροδολάριο .

Ο Ωροσκόπος του Δολαρίου = MC/KR=UR/HA=MC/ME=NE/AP=JU/VU-SO/UR=SA/PL=MC/ZE:

MC/KR=AS: Το άτομο που θα ακολουθήσει κάποια άτομα που έχουν ηγετικές τάσεις.

UR/HA=AS: Ένα άτομο που πρέπει να ελέγχει και να συναναστραφεί με άτομα χαμηλής ηθικής. Υποχρεωμένος να πάρει επάνω του τις ευθύνες για τις άσχημες πράξεις άλλων. Δολοφονία γνωστών προσώπων

MC/ME=AS: Η άποψη για κάποιον. Συζητήσεις με διάφορα άτομα. Συζήτηση κατ’ ιδίαν.

NE/AP=AS: Κατάχρηση ή εξαπάτηση. Η αλήθεια παρουσιάζεται στο φως.

JU/VU=AS: Εμπνέοντας την ελπίδα και δίνοντας σε άλλους το δικαίωμα να ονειρευτούν. Μια προσωπικότητα που θα δώσει στους άλλους το θάρρος να συνεχίσουν. Επηρεασμός από άλλους. Ο εμπνευστής των άλλων.

SO/UR=AS: Ένα άτομο που προκαλεί τις καταστάσεις και δεν κάθεται «φρόνιμα». Αυτός που «ανακατεύει» τα πράγματα. Ο δάκτυλος που πυροδοτεί, δηλαδή αυτός που κρύβεται πίσω από όλα.

SA/PL=AS: Η διαδικασία που οδηγεί σε έναν χωρισμό. Ξεκινώντας τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της αρχής του τέλους. Σύναψη σχέσης με άτομα με διαφορά ηλικίας. Κόβοντας τις σχέσεις με κάποια άτομα.

MC/ZE=AS: Διδασκαλία. Λαμβάνοντας οδηγίες. Θέληση για επιμόρφωση. Βοηθώντας τους άλλους σε λεκτικό επίπεδο.

                                         Ας δουμε όμως και τους άξονες του MC

To MC του δολαρίου = CU/HA=ZE/AP=KR/VU=AS/PL=SO/CU=ME/VU=WI/AS:

CU/HA=MC: Εγωιστής. Ατομιστής. Γίνομαι μέρος μιας τραγωδίας.

ZE/AP=MC: Ταλαντούχα χέρια. Αυτός που πιάνουν τα χέρια του. Ο πρακτικός. ‘Ένα πρόσωπο που θα λύσει τα προβλήματα κατά τρόπο πρακτικό παρά επιστημονικό

KR/VU=MC: Ένα πρόσωπο για το οποίο τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και διαθέτει μεγάλη επιρροή. Ο χειρισμός εξουσίας ή μιας μεγάλης δύναμης. Δίνω δικτατορικές διαταγές. Ασκώντας εξουσία για λογαριασμού του κράτους. Αποφασίζω και διατάσσω.

AS/PL=MC: Μεταβολές που σχετίζονται με απροσδόκητες μεταλλαγές και μετακομίσεις – αλλαγή έδρας.

SO/CU=MC: Ένας καλλιτέχνης. Μέλος μια οργάνωσης, club, ομοσπονδίας. Καλλιτέχνης εντός της οικογένειας.

ME/VU=MC: Δυνατή και γρήγορη σκέψη.

WI/AS=MC: Γνωριμίες και επαφές μέσα στο χώρο εργασίας ή που είναι σχετικές με την εργασία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για το έτος 2020 ο Πλούτωνας ακουμπά την Μηδενική Κριού (*WI) στο ετήσιο χάρτη: WI/PL: Γενική αντίληψη και κατανόηση. Ανάπτυξη ή αλλαγή. Οι μαζικές αλλαγές. Μια «ώθηση» στην ανάπτυξη κάποιου. Μεταμόρφωση.

TO 2020 σε γενικές γραμμές στα οικονομικά και πολιτικά θεματα σε παγκόσμια κλίμακα

SO/AD=NE: Μετάβαση από μια αόριστη κατάσταση σε μια ουσιαστική φάση. Το παραμελημένο ή εγκαταλειμμένο κτήμα. Φθορά λόγω χρήσης. Αποσύνθεση.

WI/AD=NE: Η σταθεροποίηση. Η παγιοποίηση. Η ικανότητα να ανατρέψει μια κατάσταση που φαντάζει ως μη αναστρέψιμη. Βαλσάμωση. Παρέχοντας στήριξη.

NE/VU: Ο άξονας της σωματικής ανικανότητας (στην όραση, την ακοή ή ακόμα και από παραπληγία – τετραπληγία κλπ..). Διάλυση, παραίτηση. Μεγάλος ηθοποιός. Καρμική ασθένεια. Λανθασμένη χρήση δυνάμεων και προνομίων. Μεγάλη απογοήτευση. Απώλεια δύναμης και ενέργειας. Υποβρύχια. Καταρράκτες.

SA/PO=VU: ο μεγάλο πρότυπο ή το παράδειγμα, μια έμπνευση για τους άλλους.

MA/KR=VU: Ένα άτομο που σπάει τα δεσμά του. Το άτομο που απελευθερώνεται από μια κατάσταση με τον τσαμπουκά του.

SA/PO=VU: Το μεγάλο πρότυπο ή το παράδειγμα, μια έμπνευση για τους άλλους.

UR/VU: Εκρήξεις, αστραπή, κεραυνοί, πυρκαγιές. Μεγάλη ένταση. Η ιπποδύναμη. Ο ηλεκτρισμός. Δυναμίτης. Έκρηξη εξ αποστάσεως. Μια ένταση, μια μοιραία έκρηξη που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Πυροτεχνήματα. Εξέγερση. Αστρολογικό πεπρωμένο.

NYSE (*Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης)

Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είναι για τους «επενδυτές» ότι ο Ναός της Αναστάσεως ΄στην Ιερουσαλήμ για τους χριστιανούς….. Αρκεί ένα «κρύωμα» στην Wall Str για να ξεσπάσει πνευμονική πανώλη στην υφήλιο….

To 2020 διαφαίνεται πολύ δύσκολο. Το Μεσουράνημα ισουται με SA/CU,SA/HA,NE/CU, PL/VU, ZE/KR=AP:

SA/CU=MC: θλίψη μεταξύ των συνεταίρων ή των συνεργατών.

SA/HA=MC: Φτώχεια. Περιορισμός της κίνησης και της δραστηριότητας. Παραίτηση. Πίεση που προκαλεί δυσάρεστα και φοβερά γεγονότα. Μελαγχολία. Πίκρα που προκαλεί μια απώλεια ή ασθένεια.

NE/CU=MC: Λαμβάνοντας μέρος στην διάλυση ,ενός συνεταιρισμού.

PL/VU=MC: Κάποιος που βρίσκεται κάτω από την επιρροή μιας μεγάλης αλλαγής. Σε κάθε περίπτωση η διανοητική τοποθέτηση αλλάζει μέσω των εξωτερικών γεγονότων, η οποία γίνεται με τέτοιο τρόπο που μας εξωθεί να δούμε τον κόσμο διαφορετικά.

ZE/KR=AP: Πρόθυμος να μάθει, προθυμία ν’ αποκτήσει τη γνώση. Πολλά άτομα βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Μεγάλες επιχειρήσεις και προσπάθειες στην επιστήμη, το εμπόριο και τη βιομηχανία. Επέκταση του εξοπλισμού ή του πολέμου.

 Αυτό όμως που έχει το «ζουμί» είναι ο Ωροσκόπος

AS=SO/AD=PL/PO=JU/PL=ME/PO=MA/VU=ME/JU=MC=KR/VU:

SO/AD=AS: Αρνούμενος πάσης φύσεως επαφές, μα και διευκολύνσεις. Πατρίδα.

PL/PO=AS: Η πνευματική αναζήτηση που βοηθά στην εξέλιξη του πνεύματος.

JU/PL=AS: Επαγγελματική αναπροσαρμογή. Αλλαγή εργασιακού χώρου.

ME/PO=AS: Επαφές και συναλλαγές με ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν μια ιδέα.

MA/VU=AS: Ασκώντας μια έντονη δραστηριότητα. Ο επικεφαλής. Άσκηση βίας.

KR/VU=AS: Ένα άτομο που είναι εκτεθειμένο και ανίκανο μπροστά σε κάποιες μεγάλες δυνάμεις ή σε άτομα μεγάλου κύρους. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο, με την έννοια της δύναμης του κράτους.

Επιπρόσθετα ο ετήσιος HADES ισουται με ΕΡΜΗ & ΠΛΟΥΤΩΝΑ αλλά και με ME/PL

ME/HA: Ο άξονας της απιστίας. Βρώμικες σκέψεις για τα ερωτικά ζητήματα. Ένα άτομο που δια μέσου της ομιλίας του προσβάλει τους άλλους. Ο ηλίθιος. Οι κρυφές σκέψεις. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ταραγμένα νεύρα. Γραπτά σε σχέση με την αρχαιότητα, αρχαίες επιστήμες και πολιτισμούς ή γλώσσες «νεκρές» (π.χ. σανσκριτικά, αραμαϊκά κλπ.). Το μετρό. Τα επικοινωνιακά λάθη. Τα χυδαία λόγια και σχόλια. Κακεντρεχή σχόλια.

ME/PL: Η ανάπτυξη των ιδεών, των σχεδίων και της σκέψης. Η λειτουργία των νεύρων, η αρμονία των κινήσεων. Σεξουαλικές σκέψεις. Απειλητικά – καταστροφικά μηνύματα. Ο τρόπος ανάπτυξης ενός λόγου. Μια ομιλία λογοτεχνική. Μια παρουσίαση (π.χ. ενός λογοτεχνικού βιβλίου). Αλλαγές που προκαλούν ανησυχία.

ME/PL=HA: Αντιλαμβάνομαι πως κάποια πράγματα είναι κακά και χυδαία αλλά το καταλαβαίνω πάρα πολύ αργά. Είμαι σε θέση να αναγνωρίσω πως κάτι είναι κακό.

DEUTSCHE BANK: “”Το άσχημο σε αυτόν τον κόσμο είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες” Bertland Russell

To ετήσιο MC ισουται με UR/PL,MC/NE, VE/SA, MC/SO,NE/PL=HA/AP=MC/AD

UR/PL=MC: Ένα άτομο με ευκολία στην προσαρμογή.

MC/NE: Ο άξονας που υποδεικνύει ένα ανειλικρινές άτομο. Το διαισθητικό άτομο. Το άτομο που θα εξαπατήσει ή θα εξαπατηθεί. Ενδείξεις αναλήθειας. Ακολουθώντας λανθασμένες ιδέες. Επικεντρωμένος στο μέλλον. Κάποιος που η φήμη του αμφισβητείται. Ο ευαίσθητος. Αναλήθεια. Η εύρεση ενός αντικειμένου που είναι χαμένο. Το μυστήριο άτομο. Ο ονειροπόλος. Το ψευδώνυμο. Ο ναυτικός. Ο κατάσκοπος. Μελαγχολικό άτομο. Πτώχευση. Η ώρα της απομάκρυνσης. Επάγγελμα που σχετίζεται με προώθηση προϊόντων μέσω τηλεφώνων. Ο Γκουρού. Απώλεια της πραγματικότητας και του προσανατολισμού (vertigo).

NE/PL=MC: Ένα άτομο που είναι απόμακρο. Ένας «μυστήριος» τύπος. Το παρελθόν

που είναι το νήμα και οδηγός εξέλιξης για το μέλλον. Αδυναμία να δει κάποιος παρακάτω. Μια εξέλιξη με άγνωστες μελλοντικές συνέπειες. Κάνοντας πίσω, χάνομαι από τον πολύ κόσμο.

HA/AP=MC: Γνώση του παρελθόντος. Ο ιστορικός. Γνώση ενός μυστικού δόγματος. Εμπειρία που συλλέγεται μέσα από δυσκολίες. Φτώχεια.

MC/AD: Αμετακίνητος, προσκολλημένος και ακλόνητος στις θέσεις του. Θάνατος. Η σταθερότητα. Η εμμονή κάποιου. Το άτομο που είναι σκληρό και απαθές. Αυτοδημιούργητος. Εξειδικευμένες εργασίες. Ο αγρότης. Ο γεωλόγος, ο σπηλαιολόγος. Η ώρα του να σταματήσω ή να ξεκινήσω κάτι. Η έναρξη μιας εταιρείας. Σκληρή καρδιά. Ισχυρογνωμοσύνη. Κάνοντας κάτι με «κρύο αίμα».

O Ετήσιος Ωροσκόπος ισουται με SO/SA. MC/CU,WI/NE,PL/CU,WI/SO,MC/AD:

SO/SA=AS: Οι άλλοι αποτελούν για μένα πηγή δοκιμασίας. Δυσκολίες οι οποίες έχουν ως φυσικό επακόλουθο έναν χωρισμό.

MC/CU=AS: Κάνοντας ένα συνεταιρισμό – ένα club μαζί με άλλους. Οι επαφές και οι σχέσεις με άτομα που είναι φιλότεχνα.

WI/NE=AS: Το άτομο που κινδυνεύει να πιαστεί «κορόιδο» από μια συμπαιγνία πολλών ανθρώπων.

PL/CU=AS: Αλλαγή στους κοινωνικούς όρους, στις σχέσεις. Δοκιμάζοντας μαζί με άλλους το μετασχηματισμό μιας κοινωνικής δομής.

WI/SO=AS: Εξοικειώσεις με το κοινό και επαφές με αυτό. Προσοχή στις λεπτομέρειες.

MC/AD=AS: Ένα άτομο που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και που αδιαφορεί για το τι νοιώθουν οι άλλοι. Ένα άτομο γεμάτη ασέβεια. Άτομο που δεν μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους. Ο «παρτάκιας»!!!

Συμπέρασμα: Από 30/9/2019 οι τράπεζες δεν είναι ασφαλές καταφύγιο. Όμως οσοι εισατσε κερδοσκόποι να θυμάστε τι ειχε πει ο Βαρώνος Ροτσιλντ: